kubus2905 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 jak w tytule mam 17 lat i 20% znizki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Idź do ubezpieczalni to się dowiesz. Ostatnio podniesli stawke podstawową bo jak płaciłem za SHL to wyszło mi 136PLN za pół roku w tym NW na cały rok. A kilka miesięcy temu płaciłem jeszcze starą stawkę na HD. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Z tego co wiem w PZU nie ma (przynajmniej jak opłacałem we wrześniu) rozbicia na pojemności. Za cz (175ccm) i za Honde (350ccm) płaciłem po 48zł/rok. Mam 60% znizek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam.Mam pytanie czy zniżki z motoroweru przechodzą na samochód np jak mam 15% zniżek a jak ubezpiecze na siebie samochód to dalej bede mial te znizki?? (ubezpieczenie w HDI samopomoc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berolok Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 W zeszłym roku płaciłem Oc w Allianz 0% zniżek 195zł za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Witam.Mam pytanie czy zniżki z motoroweru przechodzą na samochód np jak mam 15% zniżek a jak ubezpiecze na siebie samochód to dalej bede mial te znizki?? (ubezpieczenie w HDI samopomoc) to jest zniżka na wszystkie pojazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi