foks Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) No no, widać, że w naszej koleżance forumowej (gwieździe tv :P) jest żyłka motocyklistki, z rozbrajającą szczerością poleciła milionom telewidzów kupowanie 600 na pierwsze moto, gdyż jest to moc do okiełznania ;) Teraz czeka Cię atak precli o tym, że 500 max a najlepsza jest 125 :notworthy: Brawo za odwagę ;P Edytowane 2 Marca 2008 przez foks Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Teraz czeka Cię atak precli o tym, że 500 max a najlepsza jest 125 :notworthy: Brawo za odwagę ;Pcóż.... cena sławy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 no tak. to kolega z forum nie pomoże, nie zwróci uwagi. żeby jakiś całkiem obcy człowiek musiał.... ech.... co za ludzie....Poprostu koleś był szybki jak błyskawica a ja miałem z rana troszkę opóźniony zapłon chociaż biorąc pod uwagę wczorajsze party to i tak nieźle wyglądałem (mniej więcej jak pół dupy z za krzaka) a tak w ogóle to niezły szczur. Pozdrawiam A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A ja myślę, że ta ksywa nie jest przypadkowa ;P Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 bajzel to byl istny!!! drozyzna, kiepski wybor, koles od plastikow cenami zwalal z nog!!!pozdrowienia dla Marcina SF i Wiecznego StudentaMarcin, sprzedales padline?pozdrawiampsmoja kobieta juz nie dlugo bedzie w topowej formie; trza bedzie przesmigac ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A ja myślę, że ta ksywa nie jest przypadkowa ;PKsywę mam oczywiście na zasadzie kontrastu to jest oficjalna wersja i jej się będę trzymać!!! :notworthy: A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Poprostu koleś był szybki jak błyskawica a ja miałem z rana troszkę opóźniony zapłon chociaż biorąc pod uwagę wczorajsze party to i tak nieźle wyglądałem (mniej więcej jak pół dupy z za krzaka) a tak w ogóle to niezły szczur. Pozdrawiama tak swoją drogą to nie łaska była podejśći się przywitać? przedstawić? :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 a tak swoją drogą to nie łaska była podejśći się przywitać? przedstawić?No co ty zbyt nieśmiały jestem :notworthy: A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vf 750 s Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A ja jestem mimo wszystko zadowolony- nic że bajzel był mały, akcesoriów kiepski wybór lecz mi udało się kupić to co najbardziej planowałem i jest ok. Grunt że coś się dzieje. a ty aśka blokadę kupiłaś taką co ja? jakość nie specjalna ale myślę żę spełni zadanie- odstraszy wyglądem potencjalnego nowego właściciela i nie pozwoli ruszyć na zapiętej tarczy-dobrze wyje. :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 a ty aśka blokadę kupiłaś taką co ja? jakość nie specjalna ale myślę żę spełni zadanie- odstraszy wyglądem potencjalnego nowego właściciela i nie pozwoli ruszyć na zapiętej tarczy-dobrze wyje. :Ddokładnie. a jak alarm nie pomoże, to waży to to tyle, że nawet zabić nią można ;) gnida-to następnym razem weź baner z napisem, ze to Ty, to sama się podejdę przywitać:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 gnida-to następnym razem weź baner z napisem, ze to Ty, to sama się podejdę przywitać:DA nie tak łatwo to nie będzie będziesz się musiała domyśleć który to gniduś udanych łowów:P A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Aśka jaki dumny byłem, że mogłem rodzinie pochwalić się znajomościa z gwiazdą TV :P i... już zbieram na ten autograf, oczywiście liczę na zniżkę po znajomości :PFajowo że w końcu też miałem okazję osobiście poznać Marcina SF :)Ja niestety nic konkretnego dla siebie nie znalazłem i musiałem się zadowolić tylko gadżetami w postaci koszulki i bandamki hihi ;) No co?... powiedziałem sobie że z pustymi rękami nie wyjdę choćby nie wiem co.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A ja wkoncu nie pojechalem :)Moja kobita rekawice potrzebuje, ale pogoda jakas srednia byla i mi sie nie chcialo :)Z tego co pisza ludzie to wiele nie stracilismy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 ponawiam pytanie ...czy można obejrzeć ten wywiad gdzieś w sieci :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Bazar bardzo slaby ale mysle, ze przyczyny byly dwie...1. o ile pamietam dorbze to zawsze zimowe bazary w Wawce sa slabe...2. pogoda wystraszyla duzo sprzedajacych i ci poprostu nie przyjechali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi