Lukass102 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A od której będzie można tam wejść? O której już będzie gotowe? Pytam się, bo nigdy nie byłem na bazarze a chcę się zaopatrzyć w "ciuszki" i mam kawałek do wa-wy :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 witalski :wink: zapowiadają wiaterek na sobotę i niedzielę a mnie to i tak nie powstrzyma będę na moto :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A od której będzie można tam wejść? O której już będzie gotowe? Pytam się, bo nigdy nie byłem na bazarze a chcę się zaopatrzyć w "ciuszki" i mam kawałek do wa-wy :Dwww.mototarg.pl tu masz wszelkie info witalski :crossy: zapowiadają wiaterek na sobotę i niedzielę a mnie to i tak nie powstrzyma będę na moto :)...i deszczyk niestety też :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 To nie bedzie jakis tam wiaterek... Zapowiadaja Orkan!W zeszlym roku tam czlowiek zginal przygnieciony drzewem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 To nie bedzie jakis tam wiaterek... Zapowiadaja Orkan!W zeszlym roku tam czlowiek zginal przygnieciony drzewem... Byłem tam wtedy i widziałem miejsce zdarzenia.Wiało tego dnia jak cholera. Ale jutro też jadę, chociażby dlatego żeby Yanke przewietrzyć (chyba że będzie padało jak dzisiaj, chociaż już się trochę przeciro ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Byłem tam wtedy i widziałem miejsce zdarzenia.Wiało tego dnia jak cholera. Ale jutro też jadę, chociażby dlatego żeby Yanke przewietrzyć (chyba że będzie padało jak dzisiaj, chociaż już się trochę przeciro :bigrazz: ) jesli bedzie tak wialo jak przewiduja (a ma byc 100 km/h) to radze pozostac w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Moze ktos powiedziec, od ktorej wejscie oraz ile ono kosztuje? Na oficjalnej stronie nie ma na ten temat zadnych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 My się wybieramy ok. 10-10.30, wstęp nie wiem, ale pewnie z 15zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 na ostatnim bazarze wstęp był po 9zł. Dzwoniłem przed chwileczką do organizatora i jeśli będzie jutro b. mocno wiało impreza może zostać odwołana :biggrin: ...o cenę biletu zapomniałem zapytać :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 A jak sie w razie czego dowiedziec czy impreza odwolana? Nie sadze, zeby informacja pojawila sie na stronie w miare szybko, a dojezdzalbym z pragi i to komunikacja miejska, wiec wolalbym wiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 nie panikujmy :crossy: niektóre prognozy mówią, że jutra ma się poprawić pogoda i ja póki co w nie właśnie wierzę i nadal nastawiam się na przybycie. i to motocyklem :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 jak będę coś wiedział jutro rano, to napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Maniek, bede wdzieczny jak wrzucisz jakies info przed 10.Dzieki z gory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 tez bym prosil o info czy bazar jest czy nie jak najwczesniej kiedy tylko bedzie to wiadome bo mam 130km do wawy a na darmo nie usmiecha mi sie jechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 nie panikujmy :icon_mrgreen: niektóre prognozy mówią, że jutra ma się poprawić pogoda i ja póki co w nie właśnie wierzę i nadal nastawiam się na przybycie. i to motocyklem :icon_mrgreen:Asiu,wiemy, ze lubisz wyzwania... ale nie przeginaj z tym huraoptymizmem...mierz sily na zamiary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi