radekb Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Wiadomo, wiadomo...Rozpoczęcie sezonu wraz z poświęceniem motocykli odbędzie się 13 kwietnia 2008 r. w kościele Św. Jadwigi. Początek Mszy Św. o godz.15:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQark Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 a dokladniejsze jakies informacje?? będzie parada?? jakieś pokazy itd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Nic więcej nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQark Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 KTO SIE WYBIERA DO BIELSKA ??!! JAK COŚ TO PROPONUJE JAKIEŚ SPOTKANIE W GRONIE USERÓW FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cdsMarcin Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Będę w Bielsku. Zapraszam tutaj... Będą zapewnione pokazy, konkursy, nagrody, kiełbaski, pączki, grochówa i wiele wiele innych. Stunt'ować będą chłopaki z BadBoyz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 będe ale samochodem, nie skoncze moto do tego czasu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 my bedziemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej00000 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 to w końcu kiedy ta impreza w bielsku podlaskim ......20 kwietnia czy była już 13-go???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 13tego byla w Białymstoku, 20tego bedzie w Bielsku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej00000 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ok. jak tylko pogoda dopisze jedziemy grupką z włodawy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQark Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 jeżeli pogoda dopisze to ja także bede :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej00000 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 a miało być tak fajnie ... a tu deszcz wszystko pochrzanił ..ale może za tydzień jak dobrze pójdzie pojedziemy do lublina bo tam ma być jakaś motocyklowa impreza............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Co tam deszcz.Jestem mile zaskoczony:- sporo motocykli (może więcej, niż tydzień temu w Białymstoku)- dobra organizacja (parada z policją a nie na dziko)- super wyżerka dla każdego ( grochówka, kiełbasa, smalec i ogórki oraz napoje bazalkocholowe)Organizatorzy pomyśleli nawet o parkowaniu maszyn w błocie i rozdawali deseczki pod stopki :rolleyes: Zdjęcia będą na jakiejś stronie, tylko nie pamiętam na jakiej.Wróciliśmy zmoknięci ale zadowoleni :biggrin: Ja sam nie pałam miłością do kościoła ale ksiądz odwalił kawał dobrej roboty :buttrock: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Aj tam, deszczu tylko troche było i było fajnie. Tak na dobrą sprawę to przez deszcz chyba tylko ucierpiał pokaz stuntu. Organizacja była lepsza jak na zakończeniu w tamtym roku, bo wtedy pączki wyparowały w kilka pierwszych minut, teraz wystarczyło :crossy: No i może zdjęć bym więcej lepszych zrobił gdyby nie padało :crossy: Ja sam nie pałam miłością do kościoła ale ksiądz odwalił kawał dobrej roboty ;) Aż go podrzucali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cdsMarcin Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 No to malutka relacja: http://tnij.com/otwarcie_sezonu_relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi