kubus2905 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 witam od paru dni zrobilo sie wilgotno na dworku i moja honda ma problem czasem jedze normalnie czasem przdusi sie na chwile i znowu jest oki strzli w wydech czy to swieca ??? i ile moze kosztowac ok 20cm kabla wysokiego napiecia i fajka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) nowa świeca +fajka+przewód -powinien pomoc http://sklep.mieloch.pl/index.php?cPath=62...cdfbcb8400e4988 Edytowane 20 Stycznia 2008 przez Boczi013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 a co moze byc przyczyna ze jak kupie swiece zalecana czyi br9eg to pojezdze jeden dzien i siada ;/ teraz mam br7es albo ecs i latam juz kupe czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 miałem podobny przypadek w mojej hondzie mtx125, wziolem i wymienilem swiece i wyczyscilem gaznik i filtr powietrza i teraz jest lux :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 sprawdź wszystkie połączenia wysokiego napicia. przeczyść zakonsewruj, wymień fakję przewód świece , sprawa groszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 witam wszystko juz jest oki dalem kabel fajke i swiece i jest igla pozdro temat mozna zamknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi