marcin303 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 tylko na filmikach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 moze niektorym sie podoba ,ale mi napewno nie ... pyrkot jak w chopperku ,albo ogarze bez filtra :P wybieraj co chcesz , chociaz mowie ci - favoryt honda nsr 125/50 :P Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin303 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Wiesz zawsze można dać jakiś seryjny tuningowy wydech do 50 np. Hebo albo leo vince albo takrze warto coś przerobic np. tłumik z jakiejjś 500 - 600 ( Kawasaki, Yamaha ) :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 no pewnie, ale nastepne wydatki ... ale jezeli stac cie na tą nowszą tzr ,to stac cie na tłumik :P Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin303 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Sprowadzone są tańsze to bez problemu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 no tak :P biez co chcesz, chyba twoje marzenie to tzr ? :P Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin303 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 TAAAKKKK!!!!!:bigrazz::):):): :P :P :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 W praktyce jest to, co ma w dowodzie wpisane motorower. Nie wiem skąd wziąłeś te 4 konie. Faktycznie, mój błąd, sry A co do tego dźwieku to cudu po 2T 50cm3 się nie spodziewaj, tym bardziej ze te silniki są takie same w kilku wymienionych tu sprzetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 brys mam pytanie to po jakiego kija robią motorowery kture po ściągnieciu blokady jada 120 km/h czyli wygląda na to ze aby sciągnac blokade musze miec prawko ?? bo karta mnie już nie upoważnia??Robią dlatego, że nie we wszystkich krajach są takie same jak w Polsce ograniczenia. Bodaj w Portugalii motorower musi mieć albo poniżej 50ccm, albo rozwijać maksymalnie 45km/h.Właściwie to po zdjęciu blokady powinieneś zarejestrować sprzęt jako motocykl. Poza prawkiem wypada jeszcze robić coroczne przeglądy i mieć inne OC. Kto się tym przejmuje?.. Ja na pewno nie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebu Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Jak chcesz chcesz jeździć z blokadami to polecam skuter....a jak koniecznie z biegami to jakąś bestie typu simek... Słuchaj zablokowane moto dobre jest na tydzień jazdy :icon_mrgreen: a potem jest nudno i woooolno! Polecam Neosa naprawdę dobry skuter w niezłej cenie! Mnie złapała policja jak jechałem do szkoły... było ograniczenie do 40 km/h ja pędziłem 70km/h i złapali mnie na suszarkę wystarczyło trochę pogadać być miłym.W moim przypadku było tak"-Ładnie podrasowany masz skuter.. - panie policjancie ,przepraszam, śpieszy mi się do szkoły -no to dostaniesz pouczenie, ale następnym razem odbierzemy ci dokumenty.. pzdr, bebu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 no racja , niema co blokowac moto :icon_mrgreen: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin303 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 No ale wiesz kiedyś uprzejmość policjantów się skończy ja pamiętam przygode mojego kolegi na CZ 175 to takiego starcia nie chcialbym mieć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 jak jechal 130 po miescie na cz'ie to sie niedziw ;P Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin303 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 My akurat mieszkamy na rozległych obrzerzach miasta specjalie go śledzili i go na takiej bocznej drodze złapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) My akurat mieszkamy na rozległych obrzerzach miasta specjalie go śledzili i go na takiej bocznej drodze złapali Takie sprawy to pisz w bravo.pl jak sie boisz to kup hulajnoge a nie "ścigacza" czy "crossa".Pierw zastanow sie czegos dokladnie chcez a potem mysl nad pojazdem. Widziales kiedys "scigacza" co jeździ tylko 45 km/h ? takie predkosci są niebezpieczne wręcz. U nas lata mase skuterow 49 cm i wszyscy lataja ponad dozwolona predkosc.... czasem jak jade z jakas dziewczyna znajoma co sie chciala przejechac to sobie jade po 40 km/h i mnie wyprzedzaja , a pozycje maja jak na R1 he he :icon_mrgreen: policja na nich nie zwraca uwagi.... Edytowane 21 Stycznia 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi