dareksv Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ogólnie to na zlocie nuda i nic się nie dzieje :P ej, chyba bujasz - jakoś mi się nie chce wierzyć że ten zlot to spotkanie starszych panów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joajer Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 ej, chyba bujasz - jakoś mi się nie chce wierzyć że ten zlot to spotkanie starszych panów?No nuda to chyba nie jest, są koncerty itd, ale co zauważyłem, starszych Panów i starszych Pani aby nie powiedzieć dziadków to nie brak, sam widziałem babcię na herleyu a za nią dziadek, też na HD, albo ok 50-60 latki na ścigach, tam to normalka i chyba u nas też powoli tak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Grupka 7-10 moto wybiera sie z Lodzi (plus samochod "obslugowy"). Podroz na miejsce potrwa 3 dni (np. w czwartek a na miejscu bedziemy w sobote). 4 osoby z tej grupki byly tam (nie na moto) rok temu i powiadaja ze bylo zajebiscie. Zreszta fotki mowily same za siebie. Nie zamieszcze ich tutaj bo zajmuja plytke DVD wiec sami rozumiecie :) Planujemy na samym zlocie zabawic 3 dni a potem kierunek Wlochy i Dolomity. W zwiazku z tym mam takie pytanie. Czy ktos moze polecic fajne traski, albo miejsca szegolnie warte uwagi na trasie ze zlotu do Wloch (np. wymiencie miejscowosci przez ktore warto przejechac) Cos juz w tym temacie sie dowiedzialem co do fajnych trasek, ale malo mi poprostu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareksv Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 No nuda to chyba nie jest, są koncerty itd, ale co zauważyłem, starszych Panów i starszych Pani aby nie powiedzieć dziadków to nie brak, sam widziałem babcię na herleyu a za nią dziadek, też na HD, albo ok 50-60 latki na ścigach, tam to normalka i chyba u nas też powoli tak będzie... a na jakie koncerty i program "artystyczny" mozna liczyć? Uwaga - wresja dla bardziej bezpośrednich albo mniej domyślnych Czy gołe dupy są ? czy bede musiał iść z lustrem do WC?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medor Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 byłem w 2007 r. http://picasaweb.google.pl/medor1968/Faaker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medor Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) cz.2http://picasaweb.google.com/kstyrna35/Faaker202 cz.3 http://picasaweb.google.pl/medor1968/Faaker3 Edytowane 12 Czerwca 2008 przez medor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi