KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Monia dzisiaj będe u dealera Suzuki i zapytam sie czy amorek od 600-ki pasuje do 400-ki. Jaki masz rocznik tego sprzęta? :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemir Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ktos sie wybiera do bialowiezy? moze jak by mi sie udalo kupic owiewke bo po ostatniej trasie obiecalem sobie ze bez niej nie wyjezdzam w trase to bym sie bryknol przez siedlce bo jakos trasa na wyszkow mi nie lezy ktos ma jakies przemyslenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ktos sie wybiera do bialowiezy? moze jak by mi sie udalo kupic owiewke bo po ostatniej trasie obiecalem sobie ze bez niej nie wyjezdzam w trase to bym sie bryknol przez siedlce bo jakos trasa na wyszkow mi nie lezy ktos ma jakies przemyslenia?Możesz pojechać przez Sulejówek, Stanisławowo, Węgrów, Sokołów Podlaski, Siemiatycze, Hajnówka i Białowieża :buttrock: Trasa o wiele lepsza i szybsza niż ta przez Siedlce. Policja może stać w Liwie, Węgrowie, Drohiczynie (radar). Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Monia dzisiaj będe u dealera Suzuki i zapytam sie czy amorek od 600-ki pasuje do 400-ki. Jaki masz rocznik tego sprzęta? :) 1994, dzieki o Klaudiuszu :flesje: :crossy: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Mają sprawdzić i jutro rano będe wiedział. p.s. Ciekawe jestem co ile zmieniacie oponke w większych Bandytach, bo ja musialem to zrobić po 6000 km :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Mój komplet Macadamów ma już ok. 14 tys. i jeszcze powinien ze 2 tys. wytrzymać.Ale Macadamy to podobno straszny paździerz, ja to emeryt, a mój B12 to najwolniejszy Bandit we wsi :evil:H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ja mam jeszcze od nowości,ale teraz na moto baizlu w łodzi musze kupić.Zastanawiam się jakie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Monia, powiedzieli że nie pasuje:( Co do opon to założyłem Diablo Strade, na tył tylko bo przód jest ok. Dzisiaj jechałem z PP w deszczu na nowej gumie, wrażenie niesamowite ;) Trzeba jeszcze poczekać aż ten syf sie zetrze :smile: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Jaką kupiłeś?Ja myślałem o Michelin Pilot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Jaką kupiłeś?Ja myślałem o Michelin Pilot .Pirelli Diablo Strada, podobno dobra guma. Michelin Pilot road też są dobre, miałem je w Hondzie CBF 600 i zrobiłem na nich ponad 10 000 km. Super gumy :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 witam czy ktoś z kolegów jeździł na Metzelerach ME z4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Pirelli Diablo Strada, podobno dobra guma.Nie podobno tylko dobra ,a nawet bardzo dobra. Siostrzana guma Z6 Metzelera. A Z6 daje czadu i wygrywa testy. Taką Pirelke miałem w B6 a teraz w B12 mam Z6. Znakomita guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 dzieki Klaudio, to mam problem :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw10 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam Wszystkich Chciałbym się przywitać i jednocześnie pogratulować tematu poświęconego Bandytom. Mojego B6 N 96' dosiadam trzeci sezon, wcześniej był GS 550 M Katana ( 5 lat) a teraz dojrzewa we mnie chęć przesiadki na B12 :biggrin:. Na Wasze forum trafiłem przypadkiem poszukując opon do mojego moto. Ciesze sie, że Bandziorki cieszą się takim zainteresowaniem. Zajebiste moto, co po tych paru sezonach mogę potwierdzić z cała świadomością. Pozdrawiam Wszystkich :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ciesze sie, że Bandziorki cieszą się takim zainteresowaniem. Zajebiste moto, co po tych paru sezonach mogę potwierdzić z cała świadomością. Pozdrawiam Wszystkich buttrock.gifWitamy i pozdrawiamy kolejnego LosBanditos.to mam problem icon_sad.gifMonia jest jakiś kłopot z częściami do B400 ? Daj jakieś namiary na PW co potrzeba. Spróbujemy coś zaradzić.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi