KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Rebel, Mar_cin, po ostatnim wspólnym śmiganku mój Bandit zjarał 7,7l/100km :D Ale pocieszam się, że Wam raczej też nie mało... :DChyba za bardzo go kręcisz ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) czy ktos z was sie orientuje czy bandit 600 oraz 1200 maja ten sam zbiornik paliwa?chodzi mi o roczniki z przedzialu 95-00Jeśli dobrze pamiętam, B12 ma dodatkowo wskaźnik poziomu paliwa :rolleyes: Nie wiem jak to się ma do substytucyjności obu zbiorników. Ja wam powiem że bandzior to twardziel Się rozumie :wink: Edytowane 17 Marca 2007 przez Bandzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Chyba za bardzo go kręcisz :wink: ...chyba tak :rolleyes: Jak go docierałem to spalał mi średnio 5,5l... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eric535 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 hello bandziorki.piszę w imieniu kolegi.ma bandita 600n z 95roku.oryginalne oponki były wtedy w rozmiarach 110/70 i 150/70.od roku 2000 kładą 120/60 i 160/60.czy może takie założyć-czy zmieniła się szerokość felg czy tylko poszli na szerokość jednocześnie zmieniając profil opony?proszę o pomoc-kolega jest gotowy na wymianę i nie wie już czego szukać.ja osobiście namawiam go na wariant po 2000.sam mam takie w swoim kociaku.pozdrawiam. hello bandziorki.piszę w imieniu kolegi.ma bandita 600n z 95roku.oryginalne oponki były wtedy w rozmiarach 110/70 i 150/70.od roku 2000 kładą 120/60 i 160/60.czy może takie założyć-czy zmieniła się szerokość felg czy tylko poszli na szerokość jednocześnie zmieniając profil opony?proszę o pomoc-kolega jest gotowy na wymianę i nie wie już czego szukać.ja osobiście namawiam go na wariant po 2000.sam mam takie w swoim kociaku.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 hello bandziorki.piszę w imieniu kolegi.ma bandita 600n z 95roku.oryginalne oponki były wtedy w rozmiarach 110/70 i 150/70.od roku 2000 kładą 120/60 i 160/60.czy może takie założyć-czy zmieniła się szerokość felg czy tylko poszli na szerokość jednocześnie zmieniając profil opony?proszę o pomoc-kolega jest gotowy na wymianę i nie wie już czego szukać.ja osobiście namawiam go na wariant po 2000.sam mam takie w swoim kociaku.pozdrawiam.Zmiana profilu oponki związana była prawdopodobnie z przekonstruowaniem ramy Bandita.Sztywniejsza rama ,lepsze prowadzenie a zatem szersze oponki.Jeżeli faktycznie w B6 z 95r taki jest rozmiar to może lepiej się tego trzymać? Nie wiem.Twój kumpel pewnie zrobi tak jak mu się podoba bez ogladania się na opinie innych.BTW do "kaszlaka" zakładali oponki 155/50r13 i jakoś to jeździło :crossy: :D :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 eric535 w swoim B6/96 mam 120/17 i 160/60 jeździ się super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 wieki temu też zapodałem mojej EMZ-ce :crossy: dużo szersze opony, chodziło tylko o to zeby wlazła i nie obcierała o zawieszenie :icon_mrgreen:, efekt wizualny super ,potem dwie gleby (spowodowane raczej moja wiarą w super szeroką oponkę) i wiecznie urwany łańcuch że o bakielicie nie wspomnę :biggrin: no ale to były inne czasy :P :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eric535 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 eric535 w swoim B6/96 mam 120/17 i 160/60 jeździ się super!! o to mi chodziło.w/g mnie suzuki dość oszczędnie podchodzi do tematu i wciska felgi te same felgi do różnych modeli.myślę,że raczej nie pokusili się o zmianę szerokości w nowszych rocznikach.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michals Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 koledzy gdzie w wawie albo necie dostane linke predkosciomierza do b6 96' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 koledzy gdzie w wawie albo necie dostane linke predkosciomierza do b6 96' ? w Larssonie Linka szybkościomierzaSymbol: 5430201Cena: 29,20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michals Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 w Larssonie Linka szybkościomierzaSymbol: 5430201Cena: 29,20 zł dzieki. zalatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 dzieki. zalatwione. apropo larssona -dzisiaj odebrałem moje gmole :icon_mrgreen: przesyłka, pokowanie, czas dostawy pełen profesjonalizm :lalag: gmole też fajne + wszystkie śruby mocujace+instrukcja ze zdjęciem jeszcze tylko montaż, ale dzisiaj na północy zimno jak na syberii - nie idę do garażu -wole :biggrin: przy TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 apropo larssona -dzisiaj odebrałem moje gmole :biggrin: przesyłka, pokowanie, czas dostawy pełen profesjonalizm :P gmole też fajne + wszystkie śruby mocujace+instrukcja ze zdjęciem jeszcze tylko montaż, ale dzisiaj na północy zimno jak na syberii - nie idę do garażu -wole :buttrock: przy TVMontuj i zawaj relacje :lalag: p.s. Mój Bandzior jedzie ................................. i jedzie ...................... chyba sam po niego pojade :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Montuj i zawaj relacje :) p.s. Mój Bandzior jedzie ................................. i jedzie ...................... chyba sam po niego pojade :buttrock: całkiem nieźle, wiem jak to wnerwia :clap: masakra, no nie zazdroszcze bo też nie należę do cierpliwych :biggrin: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Gumbej zamelduj jak tam gmole n amotosię mają?? jakie fotki pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi