Monia:) Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) zobacz na allegro, jakies modele byly na bank, ale sie nie przygladalam.... :biggrin: zawiesil mi sie komp :P prosze moda o usuniecie tych dwoch zbytecznych postow.... Edytowane 28 Lutego 2007 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) ;/ Edytowane 28 Lutego 2007 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) :/ Edytowane 28 Lutego 2007 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Monia po trzykroć dzieki :P a co do motocykla to też słyszałem, że zimny i wilgotny bandyta to niezadowolony bandyta, trzeba spr.przewody. Ja zawsze zalewam połączenia sprayem wypierającym wilgoć nie wiem czy to pomaga ale na pewno nie szkodzi, spray stosuje również w samochodzie. Tak mi poradził mechanik który sie chyba zna na rzeczy. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Monia po trzykroć dzieki :icon_evil: a co do motocykla to też słyszałem, że zimny i wilgotny bandyta to niezadowolony bandyta, trzeba spr.przewody. Ja zawsze zalewam połączenia sprayem wypierającym wilgoć nie wiem czy to pomaga ale na pewno nie szkodzi, spray stosuje również w samochodzie. Tak mi poradził mechanik który sie chyba zna na rzeczy. POZDRO Po jednokroć dzięki o Prześmiewco.... :P :biggrin: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Po jednokroć dzięki o Prześmiewco.... :P :biggrin: :icon_evil: ale ze szprajem chciałem pomóc :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Monia ja trzymam motocykl w lubuskim, wiec ten facet "znajacy sie na rzeczy" jest 150 km od Poznania :/ pozatym ja to robilem rok temu, kiedys bylem u niego i chyba zrobił sie z niego niezły cwaniak bo mocowanie do sprzegła chcial opchnac mi za 80 zł, a w sklepie widzialem podobne za 60 z :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 rebel zmienil avatara hehe clap.gifrewelacja pewnie to fota z Motor Bike Show autorstwa klaudiszano od razu lepiej się rozmawia z taka blondi biggrin.gifTo jest mój nowy imidż :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 czyzby praffffdziwy mezczyzna?? :D :D zawsze to jakis sposob na te zakola co powstaja od tej gry towarzyskiej o ktorej mowil Dziadu... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 czyzby praffffdziwy mezczyzna?? cool.gif icon_razz.gif zawsze to jakis sposob na te zakola co powstaja od tej gry towarzyskiej o ktorej mowil Dziadu... bigrazz.gifDroga Moniu nie wiem o jakiej to grze towarzyskiej Dziadu wspominał :buttrock: ale wiem jedno.....u mnie zakola dopiero powstaną ale od gier towarzyskich....całej masy gierek i gieruniek :biggrin: Uhahahahahhaa :clap: Co do męskości to wiesz.......no.......nie opieraj się malutka ;) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ....hahahahahahahahahahaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 No to ja tez sie przywitam w nowej fryzurce :buttrock: ładnie mi ???? :biggrin: Monia wolisz blondi czy takie rożowe jakies ??? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 No to grono Bandytów powiększyło sie o dwie nowe "laseczki" :icon_mrgreen: Blondi i Rózi :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 ...powiem moze tak... zaden z tych dwoch kolorow do mnie nie przemawia :crossy: w koncu jestem brunetka, no nie ?? :icon_mrgreen: Klaudiusz.... a Ty? przywdziej moze jakis kolor.... bo tak bez wlosow caly czas to... zimno...?? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 zobacz na allegro, jakies modele byly na bank, ale sie nie przygladalam.... :icon_mrgreen: Eeetam.. Takie do kupienia to widziałem - są internetowe sklepy modelarskie. Ja nie chce kupować, wole plik .pdf se sciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 iiiiiiiiiiiiiihaW Warszawie dziś między 11:00 a 15:00 będzie około 10 stopni i najmniejsza wilgotność w ciągu dnia!!!Lece docierać silniczek! :icon_mrgreen: Tu jest link do zajefajnej strony z prognozą pogody:http://meteo.icm.edu.pl/ Na mapce Polski po lewej stronie kliknij na swoje miasto i otworzy się okno ze szczegółami. Niczego lepszego jeszcze nie wymyślili... Ukłon w stronę studentów UW. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi