Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

ktos sie wybiera do bialowiezy?

moze jak by mi sie udalo kupic owiewke bo po ostatniej trasie obiecalem sobie ze bez niej nie wyjezdzam w trase to bym sie bryknol przez siedlce bo jakos trasa na wyszkow mi nie lezy

ktos ma jakies przemyslenia?

przemir napisał:

ktos sie wybiera do bialowiezy?

moze jak by mi sie udalo kupic owiewke bo po ostatniej trasie obiecalem sobie ze bez niej nie wyjezdzam w trase to bym sie bryknol przez siedlce bo jakos trasa na wyszkow mi nie lezy

ktos ma jakies przemyslenia?

Możesz pojechać przez Sulejówek, Stanisławowo, Węgrów, Sokołów Podlaski, Siemiatycze, Hajnówka i Białowieża :buttrock: Trasa o wiele lepsza i szybsza niż ta przez Siedlce.

Policja może stać w Liwie, Węgrowie, Drohiczynie (radar).

Monia, powiedzieli że nie pasuje:(

Co do opon to założyłem Diablo Strade, na tył tylko bo przód jest ok. Dzisiaj jechałem z PP w deszczu na nowej gumie, wrażenie niesamowite ;) Trzeba jeszcze poczekać aż ten syf sie zetrze :smile:

taju25 napisał:

Jaką kupiłeś?

Ja myślałem o Michelin Pilot .

Pirelli Diablo Strada, podobno dobra guma. Michelin Pilot road też są dobre, miałem je w Hondzie CBF 600 i zrobiłem na nich ponad 10 000 km. Super gumy :bigrazz:

Witam Wszystkich

Chciałbym się przywitać i jednocześnie pogratulować tematu poświęconego Bandytom. Mojego B6 N 96' dosiadam trzeci sezon, wcześniej był GS 550 M Katana ( 5 lat) a teraz dojrzewa we mnie chęć przesiadki na B12 :biggrin:. Na Wasze forum trafiłem przypadkiem poszukując opon do mojego moto. Ciesze sie, że Bandziorki cieszą się takim zainteresowaniem. Zajebiste moto, co po tych paru sezonach mogę potwierdzić z cała świadomością. Pozdrawiam Wszystkich :icon_biggrin:

Cytat
Ciesze sie, że Bandziorki cieszą się takim zainteresowaniem. Zajebiste moto, co po tych paru sezonach mogę potwierdzić z cała świadomością. Pozdrawiam Wszystkich buttrock.gif

Witamy i pozdrawiamy kolejnego LosBanditos.

Cytat
to mam problem icon_sad.gif

Monia jest jakiś kłopot z częściami do B400 ? Daj jakieś namiary na PW co potrzeba. Spróbujemy coś zaradzić.

Pozdrawiam.