dyziowg Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 no to chyba że powrót odzielnie jak najbardziej. ;) Witam, Takie pytanko, nocleg w namiotach czy szukacie pokoi?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys_moto Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam, Takie pytanko, nocleg w namiotach czy szukacie pokoi?pzdrmySlę o namiocie i kempingach których jest b.dużo chyba że kwatery będą w podobnych cenach to kwatery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slony Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Chcąc spać pod dachem trzeba liczyć 15-20Euro od osoby za noc,namioty niewiele tańsze,ja nie biorę.Czarnogóra 10-12 E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Ale z tego co się orientuję to za namiot i dwie osoby zapłacisz w granicach 12-17euro, a na kwaterze tyle samo za 1 osobę, a więc wychodzi połowę taniej. (Mogę się mylić, ale sprawdzałem na stronach kempingów w Chorwacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Ceny są różne. Można spać po dachem w cenie namiotu. Ja też jadę bez namiotów - tylko kwatery itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 W sumie to jade na wakecje ze Szkocji i namiotu ze soba nie chce targac...jakby co to bede obserwowal tematpozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys_moto Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 namiot daje swobodę w przypadku gdy kemping nie bvędzie nam odpowiadał zwijasz się i jedziesz dalej. Kwaterę żeby uzyskac dobrą cenę musielibyśmy wziąc na kilka dni, a ja chciałbym co kilka dni przemieszczac się w kierunku Dubrovnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 namiot daje swobodę w przypadku gdy kemping nie bvędzie nam odpowiadał zwijasz się i jedziesz dalej. Kwaterę żeby uzyskac dobrą cenę musielibyśmy wziąc na kilka dni, a ja chciałbym co kilka dni przemieszczac się w kierunku Dubrovnika. 100% racji, tylko popatrz skad bede wyjezdzal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Potwierdzam u mnie Maj jak najbardziej aktualny :biggrin: Spora ekipa w W-wy rusza do Chorwacji na majowy weekend - w sumie 19 motocykli i 2 auta. Mamy obraną bazę w HR - miejscowość Pirovac (domki, hotel i kamping w 1 miejscu) i stamtąd będziemy latać na płn i płd.Wyjazd 25.04 w godzinach porannych, powrót 4.05.Jedzie też z nami kolega z Wrocławia - spotykamy się na noclegu w motelu w Brnie (25.04).Jak masz ochotę i nie znalazłeś towarzystwa - to zapraszamy (podam kontakt do kolegi co leci z Wrocka)... Edytowane 5 Marca 2008 przez desmojaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proti Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Spora ekipa w W-wy rusza do Chorwacji na majowy weekend - w sumie 19 motocykli i 2 auta. Mamy obraną bazę w HR - miejscowość Pirovac (domki, hotel i kamping w 1 miejscu) i stamtąd będziemy latać na płn i płd.Wyjazd 25.04 w godzinach porannych, powrót 4.05.Jedzie też z nami kolega z Wrocławia - spotykamy się na noclegu w motelu w Brnie (25.04).Jak masz ochotę i nie znalazłeś towarzystwa - to zapraszamy (podam kontakt do kolegi co leci z Wrocka)... desmojaro napisz coś więcej...jakie atrakcje przewidujecie, jakie jadą motocykle, jakie prędkości itd;nie mam gdzie się podziać w weekend majowy i śledzę kilka tematów.Pozdrawiam.Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) desmojaro napisz coś więcej...jakie atrakcje przewidujecie, jakie jadą motocykle, jakie prędkości itd;nie mam gdzie się podziać w weekend majowy i śledzę kilka tematów. Generalnie jedzie ekipa zgromadzona wokół grupy 'motocykle' z portalu goldenline.pl - kilka nakedów, kilka turystycznych, sportów...prędkości - z racji dość sporej grupy raczej w granicach 120-150... choć nie ma obowiązku - chcemy zrobić tak aby mogły się zogranizować mniejsze grupki o podobnych aspiracjach prędkościowych - ważne aby zatrzymywać się na ściśle określonych 'checkpointach' - gdzie będziemy tankować, odpoczywać i sprawdzać czy wszyscy jeszcze jadą... :icon_mrgreen: noclegi na miejscu i po drodze mamy już porezerwowane, ale jak będą chętni to przekażę namiary aby każdy mógł sobie indywidualnie dokonać rezerwacji... plany na miejscu (Pirovac, niedaleko Sibenika) - w sumie mamy 6 dni... pierwszy do południa - odpoczynek, potem zwiedzanie najbliższych okolic, później - wypad na północ, na południe (dubrownik), kolega chce nas zabrać na jakąś wyspę - ogólne rzecz biorąc plany pobytowe dopiero się krystalizują... :bigrazz: jak będziesz zainteresowany dołączeniem się - zapraszam na priv Edytowane 6 Marca 2008 przez desmojaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad85 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 A jak wyglada sprawa pogody w tym okresie? Bo termin mi też pasuje i z chęcią bym się podłączył do waszej grupki, potem będzie ciężko z czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 A jak wyglada sprawa pogody w tym okresie? Bo termin mi też pasuje i z chęcią bym się podłączył do waszej grupki, potem będzie ciężko z czasem... Powinno być znośnie:http://www.tuitam.pl/index.php?pg_id=238(patrz na Dalmację) choć po drodze (Czechy,Austria, Słowenia) można spodziewać się niższych temperatur i/lub deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Spora ekipa w W-wy rusza do Chorwacji na majowy weekend - w sumie 19 motocykli i 2 auta. Mamy obraną bazę w HR - miejscowość Pirovac (domki, hotel i kamping w 1 miejscu) i stamtąd będziemy latać na płn i płd.Wyjazd 25.04 w godzinach porannych, powrót 4.05.Jedzie też z nami kolega z Wrocławia - spotykamy się na noclegu w motelu w Brnie (25.04).Jak masz ochotę i nie znalazłeś towarzystwa - to zapraszamy (podam kontakt do kolegi co leci z Wrocka)... cześć, u mnie sprawa troszkę sie skomplikowała ze względu na operację kolana której się poddałem ale najprawdopodobniej powinienem już w tym okresie być po rehabilitacji, natomiast ze względu na powyższe na dzień dzisiejszy jest to 50na 50%. Bardzo proszę o kontakt do kolegi na priva: [email protected] ;) Dzieki za pamieć miło by było pojechać z tak dużą ekipą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi