tomasz90skomra Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Kompletne zero myślenia, przy tym holowaniu to juz padłem, mi sie raz zdarzyło motor holować innym motorem. To tak brat miał RS 50 i trzeba było do mechanika przewieźć no to bryz złapaliśmy u mnie w ns-1 za uchwyt pasażera (bardzo dobrze przykręcony do ramy) i u niego za przód ale za co dokładnie to już nie pamietam. W każdym bądź razie wszystko przebiegło sprawnie trasa 6km. Jak bym troche dłuzej tak poholował to bym już sie zaczął składać na zakrętach :P Nie no żart z zakrętami dodam ze jak holować takimi pierdawkami to tylko po raczej płaśkim terenie bo pod góre to wskazówka temp. szaleje :P Pzd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 "śmieszny wypadek"punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Prawdopodobnie zgubiła go nowa-śliska opona w połączeniu z mocą motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 jak widać wypadki na nowych sprzętach przytrafiają się również najmłodszymhttp://pl.youtube.com/watch?v=SH3PXaVZVOU&feature=related Nadgorliwość gorsza od faszyzmu:/ Chłopaczek ledwo co kask na głowie utrzymać potrafi. Najpierw dał bym mu rower żeby na tym się nauczył jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 I pozniej pytaja czy pierwszy motor moze miec pojemnosc 1000ccm :banghead: Eh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 I pozniej pytaja czy pierwszy motor moze miec pojemnosc 1000ccm :banghead: Eh.... Dokładnie, bo chyba nikt nie zaprzeczy ze umiejętności zdobyte na jeździe za małolata rowerem, cztero, trzy czy nawet dwu kołowym (z asekuracją osoby kompetentnej w moim przypadku dziadka) nie przydały się za pewien czas przy okiełznaniu diabelskiej maszyny z napędem spalinowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Pierwszy raz zawsze jest najgorszy !!! hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 A mnie najlepiej ostatnio pyutal sie znajomy co kupic na pierwsze moto 600 czy 900 to ja jemu mowie ze motorem nei jezdzi sie tak jak autem ze wciskasz hamulce na maxa i hamujesz i wogle inna bajka a on do mnieNO ja wiem to jest tak samo jak w kolazówce :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Teraz to dzieciaki mają dobrze ja sie musiałem z motorynka męczyć a i tak tata mi wbijał jedynkę i zabierał stopkę od zmiany biegów żebym za szybko nie jechał po polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Haha elvis dobre :DChyba wlasnie wymyslilem nowe zabezpieczenie moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Teraz to dzieciaki mają dobrze ja sie musiałem z motorynka męczyć a i tak tata mi wbijał jedynkę i zabierał stopkę od zmiany biegów żebym za szybko nie jechał po polu Gorzej jak motor na jedynce potrafi osiagnac prawie 200... Jak np to suzuki z filmiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Co ciekawe ludzie młodzi wyznają zasadę, skoro mają prawko albo i nie, najlepszym motocyklem jest ten który ma najwięcej mocy.A to z wiekiem i doświadczeniem nabiera się pokory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Ja przyznam szczerze nie mam prawajazdy, a na motorach jezdze od 5lat... Teraz sie w koncu zapisalem bo mam fundusze... Zobaczymy jak to bedzie :) A co do mocy... Hmmm dla mnie 110koni w mojej cebrze to na prawde baaaaaardzo duzo. I tak maksymalnie jezdze 170 w trasie, bo powyzej 200to mnie rece bolą i zadna przyjemnosc:D A przyspieszenie do 100 prawie w kazdym jest takie samo... Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Artemor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja przyznam szczerze nie mam prawajazdy, a na motorach jezdze od 5lat... Teraz sie w koncu zapisalem bo mam fundusze... Zobaczymy jak to bedzie :clap: A co do mocy... Hmmm dla mnie 110koni w mojej cebrze to na prawde baaaaaardzo duzo. I tak maksymalnie jezdze 170 w trasie, bo powyzej 200to mnie rece bolą i zadna przyjemnosc:D A przyspieszenie do 100 prawie w kazdym jest takie samo...Jesteś moim niekłamanym idolem... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) już na 600 można fajnie polatać :) a czy z prawkiem czy bez to bez znaczenia :P chyba.dzieciaka szkoda, ducati też, a tego debila - holownika - nie, tylko jego moto trochę tak. Edytowane 30 Stycznia 2008 przez dwapro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jesteś moim niekłamanym idolem... :notworthy: Ehhh mam a1 i po prostu dla mnie strata pieniedzy znowu chodzi na kurs a... B zreszta tez mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi