krasnal Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Hej , znajdz tu na forum Kosina lub Hamira 56. Sa z Brzegu Dolnego wiec łatwiej będzie się tobie z nimi jakoś dogadać. Z Bogatyni masz Krasnala.Tyle, że na Częstochowę (o ile pojedziemy) startujemy z Kletna - w ten łikend będzie spotkanie miłośników Virago, na którym Kosin z Hamirem też będą :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Tyle, że na Częstochowę (o ile pojedziemy) startujemy z Kletna - w ten łikend będzie spotkanie miłośników Virago, na którym Kosin z Hamirem też będą :icon_razz: Dojedziamy na pewno, ale wyjazd na Częstochowę bedzie próbą charakteru ........ Nie wiem czy sprostam. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Dojedziamy na pewno, ale wyjazd na Częstochowę bedzie próbą charakteru ........ Nie wiem czy sprostam. :P Czarno to widzę, ja nawet nie planuję wyjazdu....nie dałbym rady, może koło 12.00.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 siemajaka predkoscia bedziecie mniejwiecej jechac? :smile: bo nie wiem czy bym nadarzył za wami... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 A moze ktos z VROC z okolic Czestwochowy pokusilby sie o zorganizowanie spotkania dzien wczesniej - jakis nocleg itp a potem w niedziele start na czestowchowe.?? Mysle ze znalazloby sie wielu chetnych na taki wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Bedę walił z Jawora.Bądzmy w kontakcie :biggrin: :lalag: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesion 26 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Czarno to widzę, ja nawet nie planuję wyjazdu....nie dałbym rady, może koło 12.00.... marcysiek tylko nie mów ze tak długo chcesz spac . Poprostu wieczorkiem wcześniej zrobisz siusiu, zmówisz paciorek i pójdziesz spac . W razie czego pojedziesz w srodku peletonu, inni bedą podtrzymywać Cię cobyś motura nie zgubił. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Al - do Jawora mam blisko - może się załapię z Tobą, Legnica w sumie też nie daleko może MarioMz też się z nami zabierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Cołem Panowie Miło mi będzie z Wami jechać. Pozdrawiam :lalag: :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam chętnie sie z wami zabiore szwarc...jak bedzie blizej wyjazdu to sie zgadamy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie ma problemu - więc na razie pozostajemy w uśpieniu - chociaż przez ostatnie dni udało mi się pośmigać troszeczkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ... gdzieś słyszałem, że zmieniono termin Częstochowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 witammasz jakies szczeguły co do tej zmiany?sa jeszcze jacys chetni z okolic legnicy?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No no tylko nie zmiana terminu !! Już sobie wolny weekend w pracy załatwiam - a ciężko bardzo o niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ... gdzieś słyszałem, że zmieniono termin Częstochowy ... Trochę mnie zaniepokoił Twój post, więc napisałem do BrataB, On co roku informuje o rozpoczęciu sezonu w Czestochowie i mi odpisał: witamnic mi na ten temat nie wiadomo. poza tym to bardzo malo prwdopodobne poniewaz co roku impreza jest powiazana ze swietem patrona transportowcow. w kazdym razie zadnego oficjalnego komunikatu w tej sprawie nie bylo. moze organizatorzy drugiej imprezy na kampingu "olenka" czyli "stowarzyszenie mlodzi mlodym" Więc chyba wszystko bez zmian. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi