smichas Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 :) Być może przedwcześnie ale nie mogłem już wytrzymaćhonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ja jeżdżę cały rok... Chociaż miałem 2 tygodnie przerwy na podpicowanie moto głównie elektryka. http://pl.youtube.com/watch?v=chOh3y2uE0I - też Honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Heh. to i ja też co by nie było tak pusto w temacie. Jazda Electrą nagrana w czwartek 10 stycznia. nastepnego dnia. Tu nowy nabytek (11 stycznia): A tu jak spadł snieg nie mogłem sie powstrzymac przed jazdą wynalazkiem: pozdro. Wiecej klipów moim profilu na Youtube. pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi