ventura Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam! Może ktoś już kombinował czy podnóżek pasażera, chodzi o prawy tył ( a właściwie o mocowanie) pasuje z modelu K1 ( coś koło 2000 roku ) do gixera z 98 roku? Rozstaw śrób jest niby taki sam 7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 W związki z licznymi odpowiedziami dodam też swoją ostateczną odpowiedź :crossy: . Kupiłem podnóżek od srada chyba z 2001 roku a mój jest 98. Całe mocowanie pasuje ale stopka z tego nowszego podnóżka jest bardziej cofnięta do tyłu i w związku z tym pomiędzy lewą a prawą jest różnica jakieś 3 cm, lewa bliżej przodu, prawa bliżej tyłu ale nie jest ogólnie źle. :wink: Może przyda się to na przyszłość komuś w archiwum. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 .... jest bardziej cofnięta do tyłu ... Hmm... a da się coś cofnąć do przodu? ;)Sory, nie mogłem się powstrzymać ;) ;) A swoją drogą to dobrze, że podnóżek pasuje. Często tak bywa, że części od starszego moto pasują do nowszego i na odwrót.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi