barthezzz1 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) ojjj ale kałuże,musze uważac na tego mojego chimerycznego 2t haha :banghead: aaa w razie czego,czy mozemy się zatrzymac po drodze na stacji? bo mam strasznie mały bak i jeszcze przy takiej pogodzie pije więcej... Edytowane 19 Stycznia 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Wróciłem z imprezki i pogoda nie jest ciekawa zobaczymy co będzie rano jak nie będzie poprawy to ja nie jadę jak będzie padać leć pisze sie na następną wyprawę jak będzie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Coś sie tam zmienia ale nie wiem ................. :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 No ja sproboje :icon_mrgreen: Jeszcze mozna pomyslec o przesunieciu imprezy na inny, bardziej sloneczny termin :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 No jest 6 rano, wyszedłem z roboty zapalić. Nie pada, podsycha, ogólnie luuzz :) Asia chyba Nam faktycznie wytańczyła pogodę :cool: Szacun! Do 9:45 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ustawka aktualna. 9:45, przy Muzeum Wojska Polskiego. Odjazd 10:00 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ruszam!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 ja niestety z przyczyn niezaleznych odemnie nie moge jechac :icon_mrgreen: szkoda,moze następnym razem mi się uda....a tak się napaliłem :cool: pozdrawiam i miłej jazdy życze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 ja niestety z przyczyn niezaleznych odemnie nie moge jechac :icon_mrgreen: szkoda,moze następnym razem mi się uda....a tak się napaliłem :cool: pozdrawiam i miłej jazdy życze :) Spoko, mi tez rodzice medza ze to glupota, ale sie nie dalem hehehe. Jade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Właśnie wstałem :biggrin: Nie nadaje sie na jazde .................... a pogoda spoko :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Widze Klaudiusz ze pojechalismy podobnie :)Ja skonczylem spozycie o 5 rano.Co za kaaaccccc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ja już w domu ;) niech żałują Ci co nie byli bo wycieczka super :) Aśka dobrze zaklinałaś :) nam pogodę bo też dopisała :D a za tydzień topienie..... :) hmm radiana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Hehe, tez juz dojechalem, dzieki wszystkim za milo spedzony czas :) Bylo super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ja to jestem pechowiec, szkoda że mnie nie było, aż się łezka w oku kręci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Hej,też już jestem. Dzięki za miłe jeżdżonko. A poniżej pierwsze fotki: fotki z wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi