pikus91 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Witam puscily simeringi i poszedl olej. Bede niedlugo wymienial uszczelniacze i wlewal nowy olej ale nie mam pojecia ile na lage wlac ml. I jakie simeringi polecacie do zawieszenia? pozdrawiam Edytowane 14 Stycznia 2008 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Co do tego ile tam ma być oleju to znajdź w serwisowce może będzie a znaleźć ją łatwo np. na forum 125-piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 zadam tam pytanie ale zeby tam cos znalezc to jest tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 http://www.125.pl/modules.php?name=Downloa...wdownload&cid=8 Przypa jest tam nawet ten rocznik ściagnij sobie :bigrazz: P.S. Gratuluje sprzedaży Tzr (widziałem ją na allegro), długo sprzedawałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 wystawilem w piatek o 13 klient zadzwonil o 16 i na sobote sie umowilismy na 10 przyjechal o 11 i wziol ja:) Podstawa to dobra aukcja nigdy nie mialem problemow z sprzedaza motocykli:) no latalem po tych wszystkich serwisowkach i niestety nie moge znalezc moze jest ale poprostu nie umiem angielskiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 (edytowane) No ja też problemów nie mam podstawa to nie tyle aukcja co dobry kontakt, opis, i dobre zdjecia.Ja swoją "motorynke" wcześniejszą sprzedałem w 2 dni :icon_mrgreen: To tak poczytałem tą twoją serwisówke troche: Olej w przednim zawieszeniu musisz zmieniać co: 12000Km Oleju ma być: Capacity.......Fork Oil...........430cm3 per rod ja to rozumie 430cm3 oleju na lage, wydaje mi sie dużo ale jak tak pisza no to cóż. Olej ma być: IP F.A. 5W albo 20W do teleskopów w zależności od tego jak ma chodzić zawieszenie. Można też mieszać tej firmy ze sobą uzyskującSAE 10W: 5W-67% + 20W-33%SAE 15W: 5W-33% + 20%-67% IP to nie zana mi marka ale taką zaleca Aprilia wiadomo pewnie może byc inna też :wink: Aprilia radzi by zapytać sprzedawce Aprilii co do tego jaki olej zastosować (patrz indeks W), w zależności od charakterystyki jazdy. Znalazłem to na serwisówce do Aprilia Rs 125 '96 z forum www.125.pl na stronach: 64, 81, 84, Myśle że Ci sie to przyda, serwisówka uważam BDB.Pozdro. Edytowane 16 Stycznia 2008 przez tomasz90skomra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 dzieki bardzo:) juz sie dowiedzialem skontaktowalem sie z forumowiczem z 125 zmienial uszczelniacze i olej w rs ale dzieki za checi i pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Nie ma problemu :icon_twisted: . Na jaki olej się zdecydowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 10w motula :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi