mariani Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam, Przymierzam sie do wymiany wydechu w mojej dl-ce z seryjnego na tuningowy, co by mnie w korkach bylo slychac bo teraz jest z tym kiepsko. Jesli mozecie cos doradzic (gdzie i za ile) to bede zobowiazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam, Przymierzam sie do wymiany wydechu w mojej dl-ce z seryjnego na tuningowy, co by mnie w korkach bylo slychac bo teraz jest z tym kiepsko. Jesli mozecie cos doradzic (gdzie i za ile) to bede zobowiazany. Poszukaj na ebayu niemieckim... tam można trafić taniej niż w POlsce.. jeśli masz gotówkę to jest kilku importerów w kraju, albo sklepy internetowe... ja kupiłem do swojego KLV wydechy na allego i to dedykowane dla Hondy Varadero... musiałem je troszke przerobić żeby pasowały do KLV, ale w sumie wyszło sporo taniej i pasują całkiem dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelpi80 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Poszukaj na ebayu niemieckim... tam można trafić taniej niż w POlsce.. jeśli masz gotówkę to jest kilku importerów w kraju, albo sklepy internetowe... ja kupiłem do swojego KLV wydechy na allego i to dedykowane dla Hondy Varadero... musiałem je troszke przerobić żeby pasowały do KLV, ale w sumie wyszło sporo taniej i pasują całkiem dobrze.. czesc, ja teraz zamowilem wydech marving do swojej Tenery i czekam na dostawe.z ebay'em uwazaj, bo ja juz mialem kupowac od kogos z niemiec i po prostu dla pewnosci napisalem maila do producenta z wloch. on odeslal mnie do polskiego dystrybutora, bo nie sprzedaja tlumikow pojedynczym osoba, i tu spotkala mnie niespodzianka: polski dystrybutor napisal, ze ma te tlumiki o 250 zl taniej niz znalazlem je w niemczech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 czesc, ja teraz zamowilem wydech marving do swojej Tenery i czekam na dostawe.z ebay'em uwazaj, bo ja juz mialem kupowac od kogos z niemiec i po prostu dla pewnosci napisalem maila do producenta z wloch. on odeslal mnie do polskiego dystrybutora, bo nie sprzedaja tlumikow pojedynczym osoba, i tu spotkala mnie niespodzianka: polski dystrybutor napisal, ze ma te tlumiki o 250 zl taniej niz znalazlem je w niemczech!Witam, Podeslalbys namiar na polskiego dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelpi80 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 tlumiki marving: www.marving.com polski dystrybutor marvinga: www.bombardier.com.pl (storna na razie w przebudowie, ale sa maile) na razie czekam i czekam, juz 3 tydzien uplywa (zamowilem 20 grudnia i wplacilem zaliczke), mam nadzieje, ze sie doczekam. na szczescie na razie nie ma pospiechu, bo i tak bede zakladal dopiero na wielkanoc, gdy wroce do PL. jak cos to dam znac. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 tlumiki marving: www.marving.com polski dystrybutor marvinga: www.bombardier.com.pl (storna na razie w przebudowie, ale sa maile) na razie czekam i czekam, juz 3 tydzien uplywa (zamowilem 20 grudnia i wplacilem zaliczke), mam nadzieje, ze sie doczekam. na szczescie na razie nie ma pospiechu, bo i tak bede zakladal dopiero na wielkanoc, gdy wroce do PL. jak cos to dam znac. pozdrawiam! Super, Bardzo dziekuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 A kumpel na ebauy u Niemca zamówił sprężynu do Trapka i już ma je u siebie... nawet 2 tygodnie nie minęły... Nie ma, co polscy dostawcy, dystrybutorzy jaja sobie robią...na akumulator czekałem kiedyś 3 miesiące... ten kumpel pytał o sprężyny w Polsce, powiedzieli mu że będzie je miał gdzieś koniec lutego może... ale gwarancji nie dawali... kurfa myślałem że my w Europie...a tu ku*wa jak na Kaukazie... ostatni raz zamawiałem coś tutaj... następnym razem ebay.de (ja zamówiłem sprężyny u Grandysów... powiedzieli żę pod koniec stycznia będą...no to poczekamy zobaczymy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Przymierzam sie do wymiany wydechu w mojej dl-ce z seryjnego na tuningowy, co by mnie w korkach bylo slychac bo teraz jest z tym kiepsko. A po co Ci glosny wydech? Jak sie trafi k*tas to Ci droge zajedzie, a tak moze sie nie zorientuje :bigrazz: Lubie sobie polatac sb-nd rano, albo w nocy, albo troche w terenie i dzieki seryjnemu wydechowi mniej osob sobie poklnie na "pier****nych motocyklistow" :biggrin:. Ale nie powiem, odpowiedni dzwiek ma swoj urok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 A kumpel na ebauy u Niemca zamówił sprężynu do Trapka i już ma je u siebie... nawet 2 tygodnie nie minęły... Nie ma, co polscy dostawcy, dystrybutorzy jaja sobie robią...na akumulator czekałem kiedyś 3 miesiące... ten kumpel pytał o sprężyny w Polsce, powiedzieli mu że będzie je miał gdzieś koniec lutego może... ale gwarancji nie dawali... kurfa myślałem że my w Europie...a tu ku*wa jak na Kaukazie... ostatni raz zamawiałem coś tutaj... następnym razem ebay.de (ja zamówiłem sprężyny u Grandysów... powiedzieli żę pod koniec stycznia będą...no to poczekamy zobaczymy...) Musze w taki razie poszukac na ebayu moze bedzie latwiej zanalezc bo tu w ojczyznie to faktycznie ciezko cokolwiek znalezc nie mowiac juz o tym zeby kupic. pozdrawiam, A po co Ci glosny wydech? Jak sie trafi k*tas to Ci droge zajedzie, a tak moze sie nie zorientuje :) Lubie sobie polatac sb-nd rano, albo w nocy, albo troche w terenie i dzieki seryjnemu wydechowi mniej osob sobie poklnie na "pier****nych motocyklistow" :biggrin:. Ale nie powiem, odpowiedni dzwiek ma swoj urok :) Nie mowie o jakims mega glosnym typu wolne wydechy ale chcialbym zeby troszke brzmial bardziej rasowo delikatny rasowy gang by sie przydal cos jak leo vinci sbk bo seryjny jest za cichy nawet ja nie slysze:) a co dopiero puszki w korku :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi