RafRaf Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Cześć Wosiu.Ja też czuję że z kondycją po zimie nie najlepiej.Podobno w niedzielę ma być bez opadów.Bierz więcej oleju i śmigniemy w stronę Podlesic.Tempo jazdy mamy super.Fajna sobota była, a na filmiku prezentujesz się wyśmienicie.entelkaTa twoja pętla-cross jest super i można na niej się fajnie poupalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu cr250 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Cześć Wosiu.Ja też czuję że z kondycją po zimie nie najlepiej.Podobno w niedzielę ma być bez opadów.Bierz więcej oleju i śmigniemy w stronę Podlesic.Tempo jazdy mamy super.Fajna sobota była, a na filmiku prezentujesz się wyśmienicie.entelkaTa twoja pętla-cross jest super i można na niej się fajnie poupalać. Może by coś na sobotę spróbować ustawić tylko trochę wcześniej ok. 8 - 9 (może będzie nas dwóch) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Panowie, zapraszam w moje okolice idealne dal enduro i dla cross, 40 km północ od Częstochowy, działoszyn a w okolicy park krajobrazowy rzeka i duuużo zróżnicowanego terenu do wymiatania, fajne krajobrazy i w ogóle. Zapraszam, sam mam moto szosowe ale myśle że z czasem zakupie pojazd w teran. Pozdrawiam. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 To ustawiamy jazdę na sobotę rano.Może ktoś jeszcze dołączy. Pośmigałem po lasach od Prusicka po Działoszyn. Tereny fajne.Dróżki wzdłuż Warty świetne.Kończ on-road. Zacznij off-road. Pewnie na wiosnę tam się wybierzemy.Jak będziesz miał moto daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anubiss Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam.moze umowimy sie na piaskowni przy cmentarzu komunalnym na lisincu.jezdzimy w wekendy i nieraz w tygodniu.dzis bylo super.zaintersowanych prosze o kontakt.pozdro.No witam witam,Pewnie już się kiedyś przypadkiem spotkaliśmy na lisińcu, w sumie też jeżdżę w tym samym miejscu w weekendy i nieraz w tygodniu :lapad: Jak się następnym razem spotkamy - to daj znać, że to ty :) miło będzie spotkać na torze kogoś z naszego forum. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelazny25 Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam.my jezdzimy praktycznie co sobota i niedziela ale w tygodniu tez.teraz snieg troche sypie wiec nic nie wiadomo.morze na gg sie kiedys umowimy.gg 843425.Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Czy ktoś zna jakieś ciekawe miejsca i fajne drogi w lasach między Częstochową, Lublińcem a Kłobuckiem?W tych dużych lasach jeszcze nie byłem na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HusqvarnaCR Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A jest tu ktoś może z okolic Węglówki ( małopolska) okolice Mszany Dolnej , Wiśniowej , Myślenic , Dobczyc itp ... ???? Ja nie mam prawka i jestem z Węglówki więc nie mam jak do kogo dojechać żeby razem pośmigać ale zapraszam do mnie są tu super tereny ;) Wszelakie rodzaje nawierzchni ;P Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelazny25 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 witm.jak z lisinca jestes to daj znac na gadulcu 843425.to sie kiedys umowimy,bo wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 witm.jak z lisinca jestes to daj znac na gadulcu 843425.to sie kiedys umowimy,bo wiosna idzie To w kwietniu się spotkamy i poupalamy na zachód od Częstochowy.My dzisiaj dojechaliśmy do Bobolic. Zrobiliśmy ze 120 km. Trochę lało ale było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelazny25 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 no ja mialem jechac na piaskownie ale nie bylo zabardzo z kim,a po drugie ta pogoda.ja na tyle kilometrow to musilbynm miec w plecaku kanister hehhe.a gdzie to jest tak dokladniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Trasa: Jaskrów-Olsztyn-Siedlecka-Ostrężnik-Niegowa-Mirów-Bobolice-Czatachowa-Siedlecka-Olsztyn-Mstów. Dużo błota po lasach. Super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi