RafRaf Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Teraz nie mogę. W niedzielę wracam dopiero do Cz-wy z ferii. Ale do miłego zobaczenia trochę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Chłopaki przepraszam ze sie wtrącam (też jestem z Cz-wy ale jezdze innym motocyklem :buttrock: ). Kilka tygodni temu kazalem mojej dziewczynie kupic spray do łańcucha w suzuki przy cmentarzu Rocha i sprzedali jej MOTUL OFF ROAD chociaz slyszalem przez tel jak mowiła DO KAWASAKI VN 800 (chopper). Czym różni sie taki spray offroadowy od normalnego na ulice? porocz tego ze nie jest bialy? tzreba go częsciej używać czy jak? P.S. O fachowości kolegów z Suzuki sie nie wypowiadam... :cool: Dzieki z góry! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Wydaje mi się, że taki spray dłużej będzie pełnił swoje zadanie w on-road. W off-road łańcuch wystawiony jest na bardzo trudne warunki pracy i dlatego smar ma pewnie trochę inne parametry. Zadzwoń do Biel Bike tam bardzo dobrze ci doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelazny25 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 cze RafRaf.gdzie na lisincu dokladnie bo ja tam wlasnie mieszkam.nad Warta tez jezdzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 cze RafRaf.gdzie na lisincu dokladnie bo ja tam wlasnie mieszkam.nad Warta tez jezdzilem Pytasz o co? Ja za Lisińcem nie jeżdżę. Słyszałem od chłopaków że upalają gdzieś za cmentarzem. Ja tam jeszcze nie byłem. Znam Jurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelazny25 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 tak pytalem bo napisales ze na lisincu motor trzymasz.a gdzie dokadnie po jurze.jaka dzielnica to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu cr250 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 tak pytalem bo napisales ze na lisincu motor trzymasz.a gdzie dokadnie po jurze.jaka dzielnica to jest witaj to ja pisałem o liśińcu, latem tam jeżdzę pod cmentarzem na piaskowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 My jeździmy bardziej turystycznie po Jurze Krakowsko-Częstochowskiej. Wypady całodniowe 150-200 km w stronę Krakowa, do Ogrodzieńca, na Pustynie Błedowską. Jest wiele bardzo ciekawych miejsc do upalania. Po torze w Biskupicach mniej. Ustalamy wspólnie jakąś trasę, ktoś nawiguje po szlakach i zabawa jest przednia. Zapraszam. Mam teraz w planie na wiosnę traskę w stronę Chęcin, objazd dookoła Kielc i powrót przez Polichno (tam jest tor). Tak na oko z 250km. Byłem tam na moto jesienią. Tereny też bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu cr250 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 My jeździmy bardziej turystycznie po Jurze Krakowsko-Częstochowskiej. Wypady całodniowe 150-200 km w stronę Krakowa, do Ogrodzieńca, na Pustynie Błedowską. Jest wiele bardzo ciekawych miejsc do upalania. Po torze w Biskupicach mniej. Ustalamy wspólnie jakąś trasę, ktoś nawiguje po szlakach i zabawa jest przednia. Zapraszam. Mam teraz w planie na wiosnę traskę w stronę Chęcin, objazd dookoła Kielc i powrót przez Polichno (tam jest tor). Tak na oko z 250km. Byłem tam na moto jesienią. Tereny też bardzo fajne. co powiesz na mały wypadzik w tę sobotę lub niedzielę (jak nie będzie lało)gdzies w okolice janowa olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Sorry za brak odpowiedzi. Dzisiaj dopiero jestem na forum. Ale moto i tak przestało tydzień u mechanika na regulacjach. Jutro jadę odebrać. Szkoda że się nie spotkaliśmy, bo pogoda do jazdy super była. Gdzie upalałeś? Spotkajmy się w tę sobotę. Co proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu cr250 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Sorry za brak odpowiedzi. Dzisiaj dopiero jestem na forum. Ale moto i tak przestało tydzień u mechanika na regulacjach. Jutro jadę odebrać. Szkoda że się nie spotkaliśmy, bo pogoda do jazdy super była. Gdzie upalałeś? Spotkajmy się w tę sobotę. Co proponujesz? zaraz za osiedlem mam wyjeżdzony kawałek alatoru i tam sobie pośmigałem.Na sobotę wstępnie możemy się umówić tylko ze mną jest zawsze tak że do końca nigdy nie wiem czy się urwę z roboty . zgadamy sie w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 To spróbujemy w piątek na sobotę coś ustawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu cr250 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 To spróbujemy w piątek na sobotę coś ustawić.jak by jutro tylko mżyło to proponuje pojeżdzić z 1,5 godzinki na wyczerpachbo na dłuższą wyprawe to chyba waruneczki nas zniechęca (buty mi ciekną jak sk....)wstępnie możemy się umówić ok. 8-30 na tamie i zobaczymy co dalej.ja pożno wieczorem nie mam dostępu do netu i jak by coś się zmieniło to zadzwonię na tą kom która jest podana przy loginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelazny25 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam.moze umowimy sie na piaskowni przy cmentarzu komunalnym na lisincu.jezdzimy w wekendy i nieraz w tygodniu.dzis bylo super.zaintersowanych prosze o kontakt.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu cr250 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 W sobotę sobie pojeżdziłem, aż zakwaski w rączkach mi się ruszyłytrzeba ci Rafraf przyznac że topografie masz opanowaną , Jak będziemy coś na sobotę lub niedzielę ustawiać, do daj wcześniej znać.to się lepiej trza przygotować i można zrobić dłuższy wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi