mate Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Z filtra powietrza kapie mi benzyna nie wiem czemu pomocy ona kapie na wet jak silnik nie pracuje :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Może kranik przepuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlopekrostropek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Być moze pływak niedomyka, przeczysc całosć, moze znajdzesz cos niepokjacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 ustaw pływak w gaźniku ale najpierw sprawdź czy nie jest pęknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Mi sie wydaję że iglica nie domyka rozkręce i dam znać jak zrobie Ale jak odpale i gazuje to nic nie leci ale tylko jak zatkam rękom tom dziure to benzyna odrazu leci coś jest nie teak pomocy nie znam sie na skuterach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi