seventh Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 jestem tutaj nowy dopiero co się zarejstrowałem .Nabyłem honde xl 350 r z urwanym zaworem wbitym w tłok chciałbym ją naprawic i potrzebuje pomocy w zdobyciu częsci ......nigdzie nie można znalesc ...a jak juz to jakieś kosmiczne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) Spróbuj na www.enduro-adventure.com Edytowane 12 Stycznia 2008 przez wieczny student Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marknt Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 mój Kolega , ma taki motór , zadzwonie mu jutro czy chce dać swój tel. .On miał ten sam problemTeż ma taką Honde xl350r , to Ci powie gdzie chodził za częściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi