ralforlik Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) Dobra to o której z nadarzyna wyjazd ? Pogoda ma nie być taka straszna, trochę deszczyku jeszcze nikomu nie zaszkodziło :icon_mrgreen:ps. jedzie ktoś z błonia lub okolic ? Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez ralforlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Chriss - zostan w domumoze w przyszlym roku bedzie ladniejsza pogodapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) ja wyjezdam jutro z ojcem z Plonska, bedziemy gonic grupe warszawska, zamierzamy wpasc na katowicka kolo 7:30 w okolicy Mszczonowa.pozdrawiam Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralforlik Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ja w kumplem bedziemy ok 8.00 w nadarzynie jak ktos sie trafi do pojedziemy razem jak nie to sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ja w kumplem bedziemy ok 8.00 w nadarzynie jak ktos sie trafi do pojedziemy razem jak nie to samimy w koncu wyjechalismy o 7.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi