wokibart Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Siema !!! Ja wlasnie zaczynam powrot do codziennego zycia. Wyprawa byla,..... cerizko opisac slowami ale zajenfakenbista moze chociaz troche oddac atmosfere :biggrin: Po rozstaniu w Plitvickich z czescia ekipy udalismy sie z Tazzmanem do Serbii, a tam po drodze w ciaglym deszczu zastalismy cieplych i goscinnych ludzi. 3 dni minely tam tak intensywnie jak wszytkie dni poprzednie z wyjazdu. Zaliczylme tam jeszcze wymiane gumy, bo jak wiecie cos mi sie szybko przetarla (to pewnie od tej spokojnej jazdy...), stara oczywiscie spalilem na co mam film :D Powrot..... Od Budapesztu ciagle w deszcu (sie mi wymlo), a 15 km przed domem braklo mi paliwa.... :P , przynajmniej wiem ile moge na rezerwie ;) Koledzy uczestnicy Naszej wyprawy, dzieki za atmosfere, pomysly, zabawe i naprawde zgrane i swietne towarzystwo. Jestem przekonanym ze napewno jeszcze razem odwiedzimy jkaies ciekawe zakatki swiata.... :P Pozdr :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siejest Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 EnZo, Tazzman super opisy. Pozdrowienia dla wszystkich, powodzenia i jak najmniej takich wypadków jaki spotkał Tazzmana, w ogóle żadnych, braku paliwa Wokibarta, przebitej opony i wyładowanej baterii Tytusa też, chociaż z drugiej strony takie sprawy tworzą przygodę ale chyba leprze są inne te nie wkurzające.Pozdrowienia od Sonji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) EnZo, Tazzman super opisy. Pozdrowienia dla wszystkich, powodzenia i jak najmniej takich wypadków jaki spotkał Tazzmana, w ogóle żadnych, braku paliwa Wokibarta, przebitej opony i wyładowanej baterii Tytusa też, chociaż z drugiej strony takie sprawy tworzą przygodę ale chyba leprze są inne te nie wkurzające.Pozdrowienia od Sonji. Siejest dla Ciebie wielkie dzieki za ogarniecie tematu. Przyjoles nas jak nalezy. Byl nawet plakat powitalny na nasza czesc :( Bedziemy Cie polaca kazdemu kto sie wybiera na moto i nie tylko w Alpy. Przstanek u Ciebie to idealny przedsmak tego co czeka motocyklistow na GloszeStroseNaszeStrase :icon_biggrin: :icon_mrgreen: :biggrin: Dzieki za podjecie sie tematu zrobienia o nas filkmiku. Napewno ogladalnosc bedzie wysoka. Pozdrowienia dla Ciebie i Sonji !!!!!!!! Edytowane 2 Lipca 2008 przez wokibart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siejest Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Mały filmik tylko z mojego materiału. Kurcze mogłem jechać przecież za Wami do szczytu przynajmniej i byłoby tego więcej. Ale czekam na Wasze materiały.Pozdrawiam http://www.grossglocknerstrasse.eu/grossgl/motorempl.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 wlasnie wgralem troche zdjec do galerii... 540szt wyselekcjonowane z 2600!!!, zrobine przez Tytusa, Enzo i Mundka. http://galeria.fireblade.pl/f1/thumbnails.php?album=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siejest Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 wlasnie wgralem troche zdjec do galerii... 540szt wyselekcjonowane z 2600!!!, zrobine przez Tytusa, Enzo i Mundka. http://galeria.fireblade.pl/f1/thumbnails.php?album=8 Foty niesamowite, wyprawa podobnie; przez śniegi, obok lodowca, korony Europy nad morze.Pozdrawiam i polecam każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruxx Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Witam, jakos tak wpadlem na wasz temat :eek:. Musze powiedziec ,ze bardzo wam zazdroszcze ... :P :) Z tego co mozna wyczytac i zobaczyc to super wyprawa :P Mam tylko jedno pytanie , moze ktos z Was zamiescilby ogolny kosztorys po wyprawie (zonaci moga sie nie wypowiadac ,bo wiadomo wielki brat patrzy ;))- ile taka przyjemnosc kosztuje ?? Spanie, zarcie , oplaty, wejsciowki , wacha.... browar itp :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 ja nie liczylem kosztow tak dokladnie ale zamknalem sie napewno w kwacie 4,5tys moze troszke mniej... paliwo po srednio 5zl/litr wyszlo mnie ok 1100zl spalanie 5,4litra ok 4000km przejechane. Same oplaty za autostrady, winiety, wjazdy na trasy to w sumie znikome koszty wiec nie ma co sie zastanawiac nad tym. Najdrioozej wychodzi jedzenie i spanie, koszty nocjegu na polu namiotowym to od ok 10-15 euro za namiot+moto a noclegi na kwaterach/hostelach/hotelach od 15 (na chorwacji) do ok 25 jurykow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundek Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Foty niesamowite, wyprawa podobnie; przez śniegi, obok lodowca, korony Europy nad morze.Pozdrawiam i polecam każdemu. Tytus świetnie wyszły zdjęcia modelowanie mamy we krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Widzę że coś wszyscy zapracowani po urlopie, ja sam nie mam czasu realcji skończyć :) Tytus jak idzie składanie filmu do kupy, kiedy nasz zaskoczysz superprodukcja ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 hehe moja hoolywoodzka superprodukcja jeszcze sie nie ropoczela :lalag: narazie zgralem 2 godziny materialu na dysk (28GB)... Jak dostane kasety od Lukasza to wtedy zgram wszytsko i bede skladal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 super fotki, filmik i opis, ale po takiej trasie na sportach to rączkami chyba przez tydzień nie ruszaliście :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 raczej nie, mnie nadgarstki bolaly tylko wtedy gdy przeciskalismy sie przez miasto z mala predkoscia na 1 biegu, co chwile zatrzymywanie itd... po winklach jechalo sie zajebiscie i nic mnie nie bolalo :evil: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 super fotki, filmik i opis, ale po takiej trasie na sportach to rączkami chyba przez tydzień nie ruszaliście :) Dokładnie, wbrew obiegowej opinij sporty nawet całkiem nieźle się nadają na turystykę ale solo oczywiście :) Dość ciężko było tylko podczas wolniej jazdy w mieście, podczas szybszej jazdy spokojnie jak się odciąża nadgarstki napinając mięśnie grzbietu można zrobić wiele kilometrów bez bólu nadgarstków, trza kierownicą kierować a nie wisieć na niej :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 super fotki, filmik i opis, ale po takiej trasie na sportach to rączkami chyba przez tydzień nie ruszaliście :icon_twisted:ja dopiero na moto wsiadłem po tygodniu, jak zwieracze pusciły ;-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi