karinex Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Mam motocykl pierwszy sezon i niestety po tych 3 miesiacach postoju w garażu nie odpala! mysle że nalezy przeczyścić świece i ustawić przerwe...i tutaj właśnie lezy problem ...jaka powinna być przerwa na świecach w Kawasaki lt 454 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 myslę że naładuj porządnie akumulator ,jak jest słaby to silnik kręci ale nie odpalaświece ustaw przerwę na 0,8mm wyczyść i odpalaj 454 w dobrym stanie odpala od kopa nawet jak postoi miesiąc i więcej( przynajmniej mój ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karinex Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 myslę że naładuj porządnie akumulator ,jak jest słaby to silnik kręci ale nie odpalaświece ustaw przerwę na 0,8mm wyczyść i odpalaj 454 w dobrym stanie odpala od kopa nawet jak postoi miesiąc i więcej( przynajmniej mój ) DZIEKI BARDZO ZA PODPOWIEDŹ ..TAK ZROBIE .POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi