kornol Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 mam gg, ale przy profilu bodajże też jest.Musisz sie troche wgłębić w temat, wskazówki masz post wyżej jak mój.Dasz radę, wierzę w Ciebie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) ok dzieki a macie moze do niego jakies gg albo cus bo nie jestem zbyt dlugo uzytkownikiem tego forum i nie wiem czy da sie go tu w jakis sposob wyszukac :)odrazu mowie ze motor wcale nie chce zeby sluzyl mi do palowania i nie chce by ini uwazali ze jesli jestem taki mlody to moto mi sluzy tylko do szpanu i nic wiecej jezdze na moto od 7 roku zycia i to jest cos wiecej niz przyjemnosc z jazdy to bardziej pasja i milosc oczywiscie przyjemnosc z jazdy rowniez jest i to ogromna ale poprostu mam zamiar jezdzic tak jak czuje sie na silach a nie gonic za kims bo ktos kolomnie przelecial :banghead: pozdrawiamA g* prawda. Nie ma takich 18-latków. Będziesz pałował jak my wszyscy, zakład? 18 latek i 165 KM w 165 kg? Takim skrytożercom stanowcze NIE! Edytowane 9 Stycznia 2008 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rembrant Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 jeszua jestem tu nowy wiec nie wiem jak co i gdzie ale napewno wedlug Towich rad sproboje go poszukac :)pewnie ze dam rade :notworthy: A g* prawda. Nie ma takich 18-latków. Będziesz pałował jak my wszyscy, zakład? 18 latek i 165 KM w 165 kg? Takim skrytożercom stanowcze NIE!sory kolego ale nie znasz mnie i nie masz pojecia jak jezdze i jak sie zachwoje na drodze myslisz ze jak znasz samych takich co paluja w takim wieku to mozesz ujednolicac to do wszystkich, gdybys mnie znal to bys sie mogl wypowiadac na moj temat a tak to nie masz nawet sensu bo szkoda Twojego czasu na jakies tu sprzeczki i bicie piany :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 a jak myslicie na co bardziej dupy leca??:wink: bo podobno najbardziej na r1:D pozdro :banghead: ja wybralbym sprzeta, ktory ma najwiekszy bak... tak, zeby laska nie spadla podczas ruchanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rembrant Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 hehe potłok bys sobie jajca o bak przy tym ruchanku :biggrin: lepiej kocyk trawka i zajafka :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 LOLOLOLOLO sorry Rembrant ale pieprzysz jak opazony :P LOL :P owszem, wiek o niczym nie swiadczy, moj znajomy w wieku 18lat latal nowa R1 2005 i tez dawal rade, ale on jednak byl bardziej rozgarniety niz Ty. Nie mniej jednak z tych dwoch wybralbym Gixxa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rembrant Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 pieprze bo lubie pieprzyc glupoty trzeba sie smiac z zycia :) a to czy jestem rozgarniety po tych postach napewno nie ocenisz zapewniam Cie :) jezdze na gsx-r 750 i jeszcze nie mialem nie przewidzianych sytuacji :) napewno kiedys sie stanie taka sytuacja w ktorej bede zagrozony bo nie ma kierowcow doskonalych i jasnowidzow ale jak narazie niemialem okazji sie spotkac ;) a co wracajac do tematu to podobno ramy pekaja w gixerach czy to prawda chodzi o te nowe od k5 wzwyz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 nie to nie jest prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rembrant Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 a sa jakies dowody na to ze jest tak a nie innaczej bo jedni mowia ze peka drodzy ze zas nie to sam juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi