Miłek Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 a zdąrzycie do mnie??? pzdr Tutaj włsanie się pojawia mały problem. Na parade zapewne nie zdarzymy slub rozpoczyna sie o godz 13;00, ale z miłą chęcią dojedziemy do was , co by można było życzena złożyć i przyokazji zintegrować się z ludziskami :) Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 a no to wpadajcie smiało, motocyklistów nigdy za duzo - no chbya ze bedzie z 10 tyś :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didymos Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 hej Mycior - może i mi się uda dojechać. ;) Bedzię cool :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 a co by ci sie nie udało w koncu to tylko 40 km. Wpisuje cie na liste. :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didymos Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Teraz to juz nie mam wyjscia :) i napewno będę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Teraz to juz nie mam wyjscia :biggrin: i napewno będę :lalag: Ba, nie ma innej opcji ;) :bigrazz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkamil Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 No ja tez wpadne :D w sumie blisko mam (Dębica) a Trasa Dębica-Brzenica znam na pamiec:PP:P:P POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolik Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 nie wiem czy moge w sumie zupelny swiezak ze mnie ale jak mozna to wpadne sam albo z mala 4-5 osobowa ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 hmm koledzy Lolik i kkamil - jesli tylko nie bedziecie opozniac parady to zapraszam bardzo, pasuje zeby tylko sprzed osiagał predkosci w porywach do 50-70 km/h (czasami).Nie wątpie ze wasze sprzety tyle poleca,ale tak na zaś mowie,jakby kots miał przyjechac czymś mniej rozgarniętym :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 no to niezła ekipa się wstawi :) ja już się boję, a nie wiem czy napitku wystarczy i miejsca na namioty , hehe :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papilion Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Myciorku kochany,żeń się,bo rodzina to podstawowa komórka społeczna,a z tej może powstać wiele innych,które pewnie kiedyś zasilić mogą skromną wciąż rzeszę motocyklistów.Dobrze,że calmicoko mnie zapobiegliwie wpisał na listę chętnych do orszaku,bo jak widzę,teraz byłby kłopot.Z racji "podeszłego wieku"zapisuję się jako chętny starostowaniu imprezie.Jak mnie zawał nie zmoże,to zabieram swoją połówkę i pędzę.Tylko nie mów,że braknie dla nas miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolik Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 nie no Mycior nie ma sprawy do 140 km/h moge jechac ale rozumiem informacja dla innych rowniez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Tylko nie mów,że braknie dla nas miejsca. Nie ma takiej opcji, zeby brakło miejsca, no chyba ze mowisz o samochodzie Pary Młodej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 termin coraz bliżej... :) a i chętnych przybywa - będziesz miał sporo gości pod weselem i na weselu :icon_mrgreen: POZDRAWIAM i do 7go!!! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papilion Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nie ma takiej opcji, zeby brakło miejsca, no chyba ze mowisz o samochodzie Pary Młodej. pzdrKusząca ta opcja ze mną w samochodzie,...może miałbym podwiązek pani młodej pilnować do północy?.A tak poważnie,twój optymizm budzi respekt.Pozdrowienia dla przyszłej pani "Myciorowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi