Aśka Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 nigdzie nie napisałem, że się śmiejesz akurat ta część mojej błyskotliwej wypowiedzi była skierowana do Klaudiusza :lalag: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 akurat ta część mojej błyskotliwej wypowiedzi była skierowana do Klaudiusza :lalag: :icon_mrgreen: aaaa, ja po prostu omijam już wzrokiem posty największego :) generatora na forum :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 aaaa, ja po prostu omijam już wzrokiem posty największego :) generatora na forum :icon_mrgreen:Przygadał kocioł garnkowi :lalag: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 ojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 ojejnawet jak na Ciebie-ten post był lekkim przegięciem :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Przygadał kocioł garnkowi :) Nie ma co się przejmować :biggrin: , narazie w tym tempie Marcin ma szansę dogonić Cię w okolicach 11 grudnia 2010 roku, zakładając obecne tempo pisania postów/dzień. Decydujące starcie rozegra się w granicy 4950 - 4980 postów (przy obecnym tempie: 4963), noo chyba że ktoś nagle przyśpieszy lub zwolni za bardzo :wink: :wink: Najważniejsze żeby pojedynek rozegrał się w miłej i przyjaznej atmosferze oraz z zachowaniem zasad fair play :) Pzdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Ty, mordo, ty chyba od sprzedających masz jakiś procencik, ja wiem że okna nie idą ale uspokój sie :wink: p.s. Wiosna raczej, teraz nie wydole :biggrin: Hmm Klaudek.... mam info. że jest AT rocznik 2002 ... przebieg. 0 km.W pudełkach.. Cena do uzgodnienia.. jeszcze można widać znaleść sztuki które nie widziały słońca. :icon_razz: Nie ma co się przejmować :P , narazie w tym tempie Marcin ma szansę dogonić Cię w okolicach 11 grudnia 2010 roku, zakładając obecne tempo pisania postów/dzień. Ta na Zasadniczym forum EKG Klaudek też ma już ponda 2000 postów.... i jest NAJLEPSZY... Co prawda jak widzę jego Avatar pare razy na stronie to mnei już :lalag: ale na szczęście zminia co jakiś czas,,, hahahah Klaudek spamer roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 hehe ale cena :O jak za nowy motocykl ;) no i 60.000 km musisz docierać potem. A kto ma na to czas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Ciekawa jaka cena ........................... a z tymi 60 k to cie ponisło Marcinku ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 no to zadaj pytanie na forum afrykańców. 60 k to ledwo dotarta, zalecane 80 k ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 (edytowane) no to zadaj pytanie na forum afrykańców. 60 k to ledwo dotarta, zalecane 80 k :buttrock: Twoja zdążyła się dotrzeć czy jeszcze musisz nad tym popracować?? Sporo trzeba nawinąć.. BTW gratulacje, bo chyba jeszcze tego wcześniej nie robiłem :bigrazz: Edytowane 16 Stycznia 2008 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 do pełnego dotarcia około 13 k - mam nadzieję do czerwca to wyjeździć. Obecnie ma około 67 k hehe dzięki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Afryczka jak ta lala... gratulacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NINJA1977 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Piękna Africa !!! Gratuluje wyboru! Ja mam już trzecią Afryczkę i ta ma już chyba u mnie dożywocie.Bardzo żałuje że Honda zaprzestała produkcji tego modelu albo że nie wymyślili czegoś podobnego. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Marcin ,, Wiesz ,że Giziu sprzedał AT ,, bo wsiadł na Viadro... Zobacz co kupił i niechce sprzedać haha http://www.africatwin.strefa.pl/forum/inde...forum=8&id=3026 piękkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi