Marcin SF Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 4 grudnia .. ja już wiedzioałem ,że chcesz kupić AT ........... Prorok czy jak............. :notworthy: a tak apropo. własnie dzisiaj znowu poszła kolejna AT rd04 rocznik 92 Do Jarka ... kolegi Mariuty .. Dogadałem sprawe z chłopakami i jużż dzisiaj zaliczka poszła.. bez oglądania sprzeta........... http://www.allegro.pl/item292487170_honda_..._twin_rd04.html ja wiedziałem że chce afri jakieś 3 -4 miesiące temu, ale nie wiedziałem, że tą konkretną i myślałem o marcu/kwietniu :D Nie udało mi się nowych fotek jeszcze zrzucić, będą zapewne jutro. Na razie zdjąłem kufry boczne i założyłem topcase, co by korki lepiej omijać. A w przyszłym tygodniu prawdopodobnie do przerobienia idą gmole i stelarze. Na razie jest za szeroko :buttrock: a no i w weekend padło 340 km :) sprzęt jest zachwycający. Wczoraj już zaliczyłem pierwszy zjazd schodami, choć pod górę wróciłem podjazdem dla inwalidów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wczoraj już zaliczyłem pierwszy zjazd schodami, choć pod górę wróciłem podjazdem dla inwalidów :notworthy: znaczy się połamałeś na tych schodach? widzisz... i po co było szpanować? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ty! Marcin, lepiej ściągaj te naklejki z kufrów .......................... bo to nie twoje :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 znaczy się połamałeś na tych schodach? widzisz... i po co było szpanować? :buttrock: nie no, nie połamałem się, tylko stwierdziłem, że po oblodzonych schodach jeździć nie będę bo to nie jest zbyt bezpieczne Ty! Marcin, lepiej ściągaj te naklejki z kufrów .......................... bo to nie twoje :notworthy: Naklejki z kufrów zdejmuję w tym tygodniu. Kufry już są w domu. Tylko je muszę z błocka wyczyścić, a potem acetonik i znikają. Już mam kilka własnych do naklejenia. Pierwszą będzie <pl> :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Marcin- naklejki do kosza ale spódniczkę z trawy już przygotowuje Afrykanerze :biggrin: A kto Ci pozwolił śmigać tam gdzie mogą inwalidzi :wink: Masz jakieś "braki" Czy twoja Afryczka jest rencistką?Swoja drogą prezentuje się Zajesuperaśnie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 nie no braków nie ma ale to była jedyna droga, żeby wyjechać, bo schody pokryły się lodem. Na spódniczkę z trawy to trzeba poczekać na cieplejsze dni :lalag: Naklejki zdjęte, choć szkoda było, kawał historii. Teraz tylko klej po nich został :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 nie no braków nie ma ale to była jedyna droga, żeby wyjechać, bo schody pokryły się lodem. Na spódniczkę z trawy to trzeba poczekać na cieplejsze dni ;)Naklejki zdjęte, choć szkoda było, kawał historii. Teraz tylko klej po nich został :biggrin:Teraz Ty będziesz pisał historie swojej wymarzonej Afryczki :wink: Marzenia się spełniają! Tylko mocno,mocno myśl o nich, myśl :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 już mam pierszą naklejkę PL :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 już mam pierszą naklejkę PL :lalag: Ta będzie idealna dla Ciebie - naklejka nr 2 :biggrin: http://www.pokosztach.pl/allegro_naklejki_...CHRONAwzory.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 hehehe niezłe. Chyba sobie sprawię :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 a nakleiłeś już "zlot samochodów zabytkowych"? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 a nakleiłeś już "zlot samochodów zabytkowych"? :lalag:A śmiej sie ................... ja nakleiłem :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 a nakleiłeś już "zlot samochodów zabytkowych"? :D sej łot? Mój motocykl nie kwalifikuje się jako zabytkowy ... spełnia tylko jeden warunek, już go nie robią :D po za tym nie dostałem takiej naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 sej łot? Mój motocykl nie kwalifikuje się jako zabytkowy ... spełnia tylko jeden warunek, już go nie robią :D po za tym nie dostałem takiej naklejkiwidać nie zasłużyłeś :D i ja się nie śmieję tylko grzecznie pytam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 widać nie zasłużyłeś :D i ja się nie śmieję tylko grzecznie pytam :clap: nigdzie nie napisałem, że się śmiejesz :D po prostu nie wiedziałem o naklejkach. Musiały się skończyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi