mlycek 171 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 mam taki problem posiadam Yamahe Dt i plastiki przyniej niewygladaja najlepiej co zrobic zeby wygladały jak nowe ????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 mam taki problem posiadam Yamahe Dt i plastiki przyniej niewygladaja najlepiej co zrobic zeby wygladały jak nowe ????/No a co jest z nimi?? Porysane? Połamane?? Mi się wydaje że chyba wystarczyłoby je pomalować nie?? :icon_mrgreen: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlycek 171 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 no sa strasznie porysowane a juz ktos zamalował te rysy i załadnie toto niewyglada no sa strasznie porysowane a juz ktos zamalował te rysy i załadnie toto niewyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 albo weź od mamy z kuchni cif albo ci innego do szorowania i przechodzi w przypadku rys, albo jak wyżej pomaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlycek 171 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 no zobacze a niewiecie gdzie moge kupic nowe plastiki albo jakies w miare niezniszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 no sa strasznie porysowane a juz ktos zamalował te rysy i załadnie toto niewyglada no sa strasznie porysowane a juz ktos zamalował te rysy i załadnie toto niewygladano to musisz zmatowić papierem ściernym wodnym kupić dobry podkład kryjący i wypełniający i w tedy malować,ale najlepiej niech ci to lakiernik zrobi albo dobrze poczytaj jak to sie robi bo jak dobrze nie pomalujesz to przy nagięciu owiewki lakier będzie pękał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Papier scierny wodnisty gdzies z 800 moze wiecej potem pasta polerska i powinno byc lepiej :icon_mrgreen: Jak jestes przy kasie to kup nowe bo malowanie w enduro nie ma sensu nowe plastiki sa barwione a nie malowane dlatego przy glebach co najwzyej sie rysuja a nie odpada lakier :lalag:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlycek 171 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 doradzi mi ktos gdzie mozna kupic nowe plastiki albo uzywane ale w dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlycek 171 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 na allegro niema patrzyłem juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 jak nie ma to znaczy ze chu*owo szukasz! a co do renowacji! w dt i w trr wyrównywałem plastiki od papieru okolo 600 ro 2000 wodny i różnic była ogromna! kolor wyostrzył sie + zniknęły ryski! efekt na bikepics! ttr jeszcze na fotach przed zabiegiem! ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piorek9 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) papier wodny 800/2000 a później cif i są jak nowe .. a na to jakaś ładna naklejeczka i już w ogóle elegancko .. Edytowane 6 Stycznia 2008 przez piorek9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi