Rafal_akros Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Mam identyczny!!! TEz kupiony od kolekcjonera we włoszech wszytsko orginał :) Tyle ze dzis własnie tłok i padł;/ i nie moge dostac do tego modelu pomocy !!! Kupiłeś wynalazek to teraz płać i płacz. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisz1993 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Niby tak ale juz troszke km zrobiłem ;p aaa mas zjuz swoje lata i ze sie zj**ało cos too juz norma ;) Zrobic i smigac dalej tylko musze podpasowac od czegos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Części w Polsce raczej nie dostanie, wątpię aby w Italii też były dostępne. Garelli obecnie jest jak polski Romet - piękne kolorowe czajnabajki... Jeszcze z włoszką się kłóciłem że to chinol a nie włoszczyzna. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisz1993 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Niestety ale to jest Włoski motor :) Teraz jest marka Garelli produkuje nowe skutery mozliwe ze sa to Chinole ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 W tym malowaniu ładniejsze: http://kreidler.kr.ohost.de/Bilder/GarelliGTA.jpg http://motorbike-search-engine.co.uk/class...GARELLI_GTA.jpg :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisz1993 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Włąsnie mi sie nie podoba w czerownym :) Od jakiego motorku moga czesci pasowac do tegop ?? potrzebuje tłok, pierscienie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adampom1990 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 gdzie dorwac do tego tlok?:( prosze o pomoc jest tam jeden pierscien w krztalcie L mozna zastosowac zwykly tlok 2 pierscieniowy?? z czego moze pasowac???:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi