lary Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Chcę zamontować w swoim motocyklu crash pady <<KAWASAKI ZR 750>>Mam w związku z tym pewne pytania :- w którym miejscu- czy są dostępne seryjne do tego modelu ,jeżeli tak to proszę o namiary{ może posiada ktoś zbędne-kupie}- i czy nie lepiej zamontować gmole {spotkałem się z podzielonymi zdaniami,wiec co Wy o tym sądzicie? }Może ma ktoś doświadczenie w tym temacie to proszę o poradę ew. zdjęcia na e-maila [email protected]Pozdrawiam Ps:sezon 2008 tuż tuż............... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lary Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Hmmm no rzeczywiście temat drętwy jak dla to tal amatora heh he ...Ale czasami warto spyta doświadczonych kolegów choćby z powodu tak banalnego jak crash pady..ponieważ spotkałem sie z opinią że przy gmolach moto jest bezpieczniejsze .... :lalag: Z tym bezpieczeństwem przy gmolach chodzi o to ,że przy crash padach przy upadku może strzelić mocowanie silnika <<uchwyt przy ramię>>.... Pozdrawiam i koniec tematu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Jak chcesz mieć bajer dla picu to zamontuj crash pady, a jak chcesz naprawdę ochronić motocykl przed skutkami wywrotki to kup gmole. PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lary Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Jak chcesz mieć bajer dla picu to zamontuj crash pady, a jak chcesz naprawdę ochronić motocykl przed skutkami wywrotki to kup gmole. PozdrawiamJanuszm Właśnie też to już słyszałem i podobno jest to opinia oki ..dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-nowy- Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 ja mam crashpady. wcale nie wyglądają jak bajer dla picu ale na szczęście jeszcze nie mialem okazji sprawdzic ich skutecznosci. ze skutkami wywrotki chyba sobie poradzą a przed skutkami konkretnego wyj...nia ani gmole ani crashpady nie uchronią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi