hamir Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Wiem ,wiem chcecie nam niespodziankę zrobić i rachunki opłacić hamirze--niebędę oponował :clap: Toalety opłacone do rana można korzystać do woli :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal kawazx9r Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Panowie ponieważ poprzednia impra wypaliła, więc zróbmy powtórkę z rozrywki. 29.03 godzina 18-19 do uzgodnienia Spotkanie MotoBractwa w Faraonie!Witam mozna wpasc na spotkanie czy to impreza zamknieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Impreza jest otwarta, a tym bardziej dla ziomali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Hey impra miała być lokalna na temat organizacji naszych spotkań i wyjazdów ale się przerodziła w coś większego,zobaczymy w praniu co będziezapraszamy i liczymy że Brzeg się stawi godnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Hey impra miała być lokalna na temat organizacji naszych spotkań i wyjazdów ale się przerodziła w coś większego,zobaczymy w praniu co będziezapraszamy i liczymy że Brzeg się stawi godnie! I inne osady i grody chyba też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 I inne osady i grody chyba też. Mówiąc osady masz na myśli Wołów ? Mówiąc osady masz na myśli Wołów ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Suzi Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Mówiąc osady masz na myśli Wołów ? :biggrin:A z centrum wioski (Naborowskiej) też można czuć sie zaproszonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A z centrum wioski (Naborowskiej) też można czuć sie zaproszonymwszystko jest dozwolone a by dobra zabawa :buttrock: Ja jestem z pod mostu a tez mnie wżieli :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal kawazx9r Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A z centrum wioski (Naborowskiej) też można czuć sie zaproszonymto ty z centrum a co ja mam powiedziec :) to ty z centrum a co ja mam powiedziec :Dumnie to juz nawet ptaki nie chca zawracac :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 to ty z centrum a co ja mam powiedziec :)umnie to juz nawet ptaki nie chca zawracac :cool: To co, nawet nie chcą dolatywać? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 to ty z centrum a co ja mam powiedziec :biggrin:umnie to juz nawet ptaki nie chca zawracac :icon_mrgreen:No to jak umnie ja słysze i widze tylko poćiąg A ptaka mam swojego do oglądania :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No to jak umnie ja słysze i widze tylko poćiąg A ptaka mam swojego do oglądania :flesje:Jak chcesz pooglądać innego ptaka to podrzucę Ci papugę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Suzi Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No to jak umnie ja słysze i widze tylko poćiąg A ptaka mam swojego do oglądania :flesje:A już myślałem że ja na zadupiu moto trzymam. ;) A już myślałem że ja na zadupiu moto trzymam. ;)A tu nie jest tak źle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Szukamy chętnych do zrobienia striptizu (charytatywnie). Waldek ma jechać może on ? trochemu podlać i spoko.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witamjak byś dobrze przeczytał to nie ja maluję tylko ASIA i każde zlecenie traktuje indywidualnie, na stronie masz do niej telefon dzwoń i rozmawiaj.PozdrawiamPlanujemy większe spotkanie organizacyjne, dotyczące imprez i wyjazdów naszej ekipy.Czy są jakieś sugestie co do czasu i miejsca spotkania, czy pozostawiamy Faraona jako miejsce stałych spotkań.Pozdrawiam :smile: Masz w dopisku `radosc z malowania` wiec myslałem ze ty malujesz a nigdzie nie ma wspomniane kto maluje...no ale sory a co z wyjazdem do Świdnicy? znane sa juz jakies szczeguły co do godziny wyjazdu itp? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi