homer666 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Homer, jak najbardziej się łapią, byleby tylko nie musieli łapać dachu jak to miało miejsce tydzień temu.sie nie boje juz,teraz ma byc juz tylko lepiej,dluzszy dzien,cieplejsza noc i prostsze drogi-no i dzialajace rozruszniki :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 sie nie boje juz,teraz ma byc juz tylko lepiej,dluzszy dzien,cieplejsza noc i prostsze drogi-no i dzialajace rozruszniki :icon_question:Jak by rozrusznik nie domagał to zamontuję hak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Jak by rozrusznik nie domagał to zamontuję hak.kurcze jutro ma przyjsc gostek,ktorego podradzil mi Kosin,i pewno zdemontuje rozrusznik i zabieze do naprawy zatem bede mogl sie cmoknąć w pompke pewno,o!chyba ze na haku sie pobujam na przejazdzce :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Można sie zapisałaś na tą rundkę??? :icon_mrgreen:Nie widzę problemu.Jednak jeśli o mnie chodzi to wszystko zależy czy jutrzejszy dzionek będzie udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 kurcze jutro ma przyjsc gostek,ktorego podradzil mi Kosin,i pewno zdemontuje rozrusznik i zabieze do naprawy zatem bede mogl sie cmoknąć w pompke pewno,o!chyba ze na haku sie pobujam na przejazdzce :buttrock: A mnie sie zdawało, że szukałeś gościa do naprawy maszyny do szycia....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 ELVIS ŻYJE !!!Start jutro o 13:00 pod Faraonem.Mam nadzieję, że aura dopisze. Można sie zapisałać na tą rundkę??? :buttrock: Nie ma najmniejszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 No i polataliśmy, bardzo ładnie było, 10 motorków dopisało. Mam nadzieję, ze pogoda będzie już tylko lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Było cacy tylko, że mało :bigrazz: . Mamy dobry punkt zbiorczy - ulica przy Kosinowej Chacie :icon_razz:Dzięki Wszystkim za miłą jazdę.Do zobaczyska!! HomerTrzeba było chociaż na pych bez rozrusznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Sabcio wrzucaj foty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) Chcecie - Macie Początek Sezonu 2008 <--- Kliknij TU !! A tak na marginesie to jakieś pomysły na następny weekend? Edytowane 10 Marca 2008 przez Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siejka Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Sabcio wrzucaj foty ! A gdzie można te fotki pooglądać?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) A gdzie można te fotki pooglądać?? :) Tutaj ---> http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1168697 Edytowane 10 Marca 2008 przez Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 No to parę znajomych twarzy było....super, ja mam nadzieję juz niedługo ponownie dołączyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Chcecie - Macie Początek Sezonu 2008 <--- Kliknij TU !! A tak na marginesie to jakieś pomysły na następny weekend?Dzięki :D . Z planami na weekend to może jeszcze poczekajmy ? Nie wiadomo jak z pogodą , bo prognozy nie są zbyt optymistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Suzi Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) Tutaj ---> http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1168697Witam. Ponoć ma być cieplutko. :D Edytowane 10 Marca 2008 przez Tomek Suzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi