bartoszr Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 a policzył ktoś ile to km, macie jakiś sleeping na ncoki, ile to kaski itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porsa Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) Mój plan:Startuję z Łodzi bo będę akurat u rodziców...16 sierpnia (sobota) - godz. 10.00 wyjazd z Łodzi do Ustronia - 275 km. W Ustroniu nocleg.17 sierpnia (niedziela) - godz. 6.00 wyjazd z Ustronia do Brna na MOTOGP - 222 km.17 sierpnia - godz. 16.00 wyjazd z Brna do Ustronia. W Ustroniu nocleg.18 sierpnia (poniedziałek) - godz. 10.00 powrót do Łodzi. - bilet na MOTOGP - 100 zł- nocleg - 80 zł- przelot :icon_biggrin: - 250 zł- prowiant - 250 zł Edytowane 24 Lipca 2008 przez porsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolecik Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja też się wybieram. Startujemy w piątek wczesnym rankiem lub późną nocą w czwartek. Śmigam z narzeczoną więc pewnie będą częste postoje bo jedziemy SV650N, prędkość przelotową planujemy około 120. Nocleg mamy w Brnie na kwaterze bo to nasz debiut więc wrażenia trzeba stopniować :icon_evil: Jak ktoś chętny to zapraszam do wspólnej podróży :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Ja też się wybieram. Startujemy w piątek wczesnym rankiem lub późną nocą w czwartek. Śmigam z narzeczoną więc pewnie będą częste postoje bo jedziemy SV650N, prędkość przelotową planujemy około 120. Nocleg mamy w Brnie na kwaterze bo to nasz debiut więc wrażenia trzeba stopniować :) Jak ktoś chętny to zapraszam do wspólnej podróży ;) A nocleg jak zalatwiles ?? znaczy sie mozesz cos konkretnego poleciec ?? Ja bym tez zabral sie z dziewczyna, a sprzet podobny bo intruder m800 -tempo by bylo podobne ... wiec razniej by bylo w grupie ... jezeli chodzi o wyjazd to raczje piatek rano niz czwartek wieczor ... a kiedy wracacie ?? bo ja jak juz to raczej w poniedzielek ... pozdrawiam Edytowane 25 Lipca 2008 przez DRAKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolecik Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 A nocleg jak zalatwiles ?? znaczy sie mozesz cos konkretnego poleciec ?? Ja bym tez zabral sie z dziewczyna, a sprzet podobny bo intruder m800 -tempo by bylo podobne ... wiec razniej by bylo w grupie ... jezeli chodzi o wyjazd to raczje piatek rano niz czwartek wieczor ... a kiedy wracacie ?? bo ja jak juz to raczej w poniedzielek ... pozdrawiamNocleg załatwiałem już w styczniu przez stronę http://www.limba.com/pl dokładnie mamy http://www.limba.com/pl/czechy/zakwaterowa...&idobjektu=3690Wracamy w niedzielę po wyścigach...Jak w piątek rano będziemy ruszać to tak około godziny 4 może 5.Zapraszamy do wspólnej podróży :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nocleg załatwiałem już w styczniu przez stronę http://www.limba.com/pl dokładnie mamy http://www.limba.com/pl/czechy/zakwaterowa...&idobjektu=3690Wracamy w niedzielę po wyścigach...Jak w piątek rano będziemy ruszać to tak około godziny 4 może 5.Zapraszamy do wspólnej podróży :biggrin:Tam miejsc juz nie ma a co smutniejsze wogole ta stronka w Brnie nic mi nie znalazla. wiec jezeli nic nie znajde to zrezygnuje ... bo namiot i plecaczek nie wejdzie na motocykl ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolecik Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Tam miejsc juz nie ma a co smutniejsze wogole ta stronka w Brnie nic mi nie znalazla. wiec jezeli nic nie znajde to zrezygnuje ... bo namiot i plecaczek nie wejdzie na motocykl ... pozdrawiam To może poszukaj czegoś 30-50 km od Brna. Odległość nie jest straszna a sądzę, że może udać się coś znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolecik Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Niespełna dwa tygodnie do MotoGP w Brnie a w temacie cisza ... :icon_rolleyes: ... źle się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Niespełna dwa tygodnie do MotoGP w Brnie a w temacie cisza ... :buttrock: ... źle się dzieje... Ja też się wybieram.Prawdopodobnie o świcie w piątek.Spanie na kempingu pod namiocikiem.moto- gpz 500Z resztą chyba pisaliśmy już razem w temacie o Brnie na forum ŚM.Kiedy wyjeżdżacie? PozdrawiamZawisza Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolecik Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja też się wybieram.Prawdopodobnie o świcie w piątek.Spanie na kempingu pod namiocikiem.moto- gpz 500Z resztą chyba pisaliśmy już razem w temacie o Brnie na forum ŚM.Kiedy wyjeżdżacie? PozdrawiamZawiszaTeż planujemy ruszać w piątek wcześniej rano - możemy śmigac razem. Jaką prędkość przelotową planujesz?Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Też planujemy ruszać w piątek wcześniej rano - możemy śmigac razem. Jaką prędkość przelotową planujesz?Pozdrawiam, HejSorry ale jednak trochę się zmieniło. Wczoraj z kumplem ustaliliśmy, że jednak wyruszamy w czwartek i spotykam się we wrocku, przenocujemy i w piątek na spokojnie rano dotoczymy się te 300km do Brna.Nocujemy na kempingu 'Zebetin' czy jakoś tak :)Ale zawsze można się gdzieś styknąć już na miejscu, daj namiar na priv. zostajemy do niedzieli wieczorem.Później mamy zamiar jeszcze pojeździć do mniej więcej czwartku po Węgrzech i Słowacji, bliżej sprecyzowanych planów nie ma ;) PozdrawiamZawisza Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolecik Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Widzę, że w temacie cisza więc pewnie będziemy śmigać sami :icon_biggrin: Wczoraj jak zerknąłem na pogodę to trochę się zmartwiłem bo w piątek ma padać więc nie wykluczone, że pojadę autkiem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi