PrzemO_MTX_80_R_II_ Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam.Mam prośbe do wszystkich członków tej strony mianowicie:- chciałbym aby ktoś mi przesłał linka bądz na moją poczte wszystkie schematy do hondy mtx 80 r2 dotyczące silnika gdyż postanowiłem sam sobie zrobić ten motocykl.Jeszcze bym zapomniał o jednym otóż chciałbym także aby ktoś mi polecił bardzo dobre firmy produkujące tłoki , uszczelniacze, łożyska, szlify cylindra i regeneracje wału ?? :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 czy ty jestes slepy?? dwa tematy nizej masz temat WSZYSTKO O MTX 80, 125,200 :P http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=36883 cos czyje ze bany sie posypią :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi