Igor Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Zamiast kombinować dewastację skorupy lepiej chyba zainwestować ciut więcej i kupić płaskie słuchawki przeznaczone do instalacji (tzn. "przyklejenia" rzepem) w kasku. Ma coś takiego w ofercie m.in. Alan. A dla bogatszych nawet z opcją blutuha.pzdr Edytowane 29 Października 2008 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 W Nolanach N-com już są gotowe wnęki na słuchawki i każde można tam włożyć i będzie o wiele lepiej działało niż słuchawki do uszne. A co do przyklejanych nie w każdy kask można wkleić bo po prostu nie ma miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz1221 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Dokładnie. Ja np. w swoim kasku miejsca mam baardzo mało, bo dość ciasno na mnie wchodzi. Słuchawki douszne jedynie nie wypadają. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam tak jak w temacie mam pytanie, czy ktos uzywa sluchawek bluetooth do navigacji?/Ile cos takiego kosztuje i czy w oglol sie opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi