dareksv Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 czołem,z tego co wiem od Stacha grupa EKG planuje wyjazd na ługi weekend majowy (9 dni) i mam pytanko czy mowa o tym terminie? na ten moment pasuje mi i Krym i Litwa, Majorka albo Lazurowe Wybrzeże też byłaby extra,ale czy starczy czasu? ustalenia chyba lepiej zacząć od terminów? dareksv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 czołem,z tego co wiem od Stacha grupa EKG planuje wyjazd na ługi weekend majowy (9 dni) i mam pytanko czy mowa o tym terminie? na ten moment pasuje mi i Krym i Litwa, Majorka albo Lazurowe Wybrzeże też byłaby extra,ale czy starczy czasu? ustalenia chyba lepiej zacząć od terminów? dareksvMyśle, że pewne sprawy (wyjazdu) gdzie i kiedy zapadna na spotakniu w Czechach u Władimira (spotyka się tam trzon chorągwi południwo-zachodniej EKG). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Myśle, że pewne sprawy (wyjazdu) gdzie i kiedy zapadna na spotakniu w Czechach u Władimira (spotyka się tam trzon chorągwi południwo-zachodniej EKG). A może tylko trzonek ???? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 A może tylko trzonek ???? :icon_razz: Tej, reszta od tego trzonka może bardzo zaszkodzić :icon_razz: * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareksv Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Tej, reszta od tego trzonka może bardzo zaszkodzić :icon_eek: * trzonki, czy młotki:) w kazdym razie , dajcie znać co ustalicie bo mnie świeżbi pojeździć - zima odeszła więc logika podpowiada już wiosnę:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 trzonki, czy młotki:) w kazdym razie , dajcie znać co ustalicie bo mnie świeżbi pojeździć - zima odeszła więc logika podpowiada już wiosnę:) Niestety chyba nie do końca odeszła. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi