Prot Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Powiem tylko tyle ... "Ewaryst rules" w lutym ... przy ujemnej temperaturze ... ponad 300 km na moto ... :) ... Coolargol - Ty nie jesteś normalny * ... pełna akceptacja ... :notworthy: :buttrock: Dzięki wszystkim za zabawę. Pozdrawiam. Edytowane 17 Lutego 2008 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 My z Waldkami też w domu.dzieki wszystkim za super zabawę.Kosin sprawdziłem oponę w moim moto i ma być 150x90x15.A ty jaka masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Dotarlismy do domku. Dzięki Wszystkim za fajne spotkanie :) Coolargol - wykasowałeś wszystkich twardzieli :banghead: Fotki poszły... się ....ten teges :banghead: Taki jeden skacowany specjalista od fotografii zrobił mi format karty :biggrin: Pusia się goni :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Dotarlismy do domku. Dzięki Wszystkim za fajne spotkanie :) Coolargol - wykasowałeś wszystkich twardzieli :banghead: Fotki poszły... się ....ten teges :banghead: Taki jeden skacowany specjalista od fotografii zrobił mi format karty :biggrin:Pusia się goni :clap: Zosia nie do końca tragedia dam na priva co i jak, okładka płyty sie znalazła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Zosia ... a foto czaszki Cześka pomazanej markerem ???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Też poszło :) Chyba, że Hamir coś wykombinuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 w wielu wypadkach daje rady ten prosty programikhttp://www.dobrepliki.pl/Download-Plik-243...ry_1_47_PL.htmlpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Zosia ... a foto czaszki Cześka pomazanej markerem ???? :icon_mrgreen:Opatrzność czuwa... :notworthy: :D Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Opatrzność czuwa... :icon_biggrin: :icon_question:Czesiu ja mam swoje foty i tam jest czacha....hihihi i co Ty na to....????? Ale chyba puszcze foty na głównym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Czesiu ja mam swoje foty i tam jest czacha....hihihi i co Ty na to....????? Ale chyba puszcze foty na głównym....No... jestem zawiedziony... :icon_biggrin: :icon_question: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Coolargol - wykasowałeś wszystkich twardzieli :icon_biggrin: Czyli ze bede mial teraz przechlapane? :icon_mrgreen: Ale dla takiego powitania, jakie mi zgotowaliscie, i dla takich fajnych ludzi warto byloby sie przeleciec i 2 x tyle.Zawsze czulem ze E.K.G. to wlasciwy kierunek :icon_question:. a teraz praca, obowiazki, srutututu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Czyli ze bede mial teraz przechlapane? :icon_question: Ale dla takiego powitania, jakie mi zgotowaliscie, i dla takich fajnych ludzi warto byloby sie przeleciec i 2 x tyle.Zawsze czulem ze E.K.G. to wlasciwy kierunek :icon_biggrin:. a teraz praca, obowiazki, srutututu... Normalnie nam szczeny poopadaly gdy zobaczylismy Cie na moto....nam zimno było spacerować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Coolargol zmień avatarek na jakiegoś Rambo czy innego Arnolda !!! Ten Twój miś-kobiś nie licuje z dokonaniami ;) P.S. A w ogóle zostałeś stałym delegatem EKG na coroczne Zloty Słoni :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Opatrzność czuwa... :) :D No czuwa :biggrin: Udało się odzyskac parę zdjęć :bigrazz: TE - są :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Czyli ze bede mial teraz przechlapane? :( Ale dla takiego powitania, jakie mi zgotowaliscie, i dla takich fajnych ludzi warto byloby sie przeleciec i 2 x tyle. Masz na myśli Władymira z synem? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi