pierwoszow Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Powoli zbliża się termin spotkania,więc podaje wstepną listę osób;1/Pierwoszow x22/Waldek x23Kosin x24/Hamir x25/Królik x26/Prot x17/Krasnale x28/Zosia x29/Marcysiek x210/Cyce x211/Cezesiek x2 +3(5)12/Lechx113/Wiedzmin X2-----------------------------------27 osóbJeśli ktoś dojedzie to z noclegiem nie powinno być problemu.Na miejscu rozdyponuję miejsca, gdzie kto śpi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 A może tak by zrobić losowanie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 A może tak by zrobić losowanie? :biggrin: Kosin w twoim przypadku losowanie nie wchodzi w grę.--Marian już zaklepał---śpi z tobą-- :lalag: ;) :wink: Oj będzie się działo :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Kosin w twoim przypadku losowanie nie wchodzi w grę.--Marian już zaklepał---śpi z tobą-- :lalag: :flesje: :flesje: Oj będzie się działo :notworthy: I może jeszcze powiesz, że Gosia z Władymirem?? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ja proszę miejsce kolo Krasnali ... Irka uwielbia spać koło mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ja proszę miejsce kolo Krasnali ... Irka uwielbia spać koło mnie ... Marzyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja proszę miejsce kolo Krasnali ... Irka uwielbia spać koło mnie ...hehe...na nic już Ci irkaa, bo przekroczyła zakładaną przez Ciebie granicę 22 lat :bigrazz: i nie wiem czy już wiesz, ale wylosowałeś nagrodę specjalną tzn. miejsce "kiej Lesiu będzie spoczywał", tak więc będziecie w duecie tworzyć nocne melodie ;) możecie nawet spróbować jakąś melodię na dwa głosy polecieć - patrz >kanon< :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 hehe...na nic już Ci irkaa, bo przekroczyła zakładaną przez Ciebie granicę 22 lat ;) i nie wiem czy już wiesz, ale wylosowałeś nagrodę specjalną tzn. miejsce "kiej Lesiu będzie spoczywał", tak więc będziecie w duecie tworzyć nocne melodie :banghead: możecie nawet spróbować jakąś melodię na dwa głosy polecieć - patrz >kanon< ;) Nie masz chyba na myśli że jechane będzie na" dwa baty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No jeśli i Ty się przyłączysz (a wiem że potrafisz) to będzie nieźle grzmiące trio :) byleby tylko z tego wszystkiego dach nie odfrunął :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No jeśli i Ty się przyłączysz (a wiem że potrafisz) to będzie nieźle grzmiące trio :icon_rolleyes: byleby tylko z tego wszystkiego dach nie odfrunął :)Uspokoić się zbereźniki....toż to zgorszenie być może....Sodoma i Gomora............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Lechu będzie przeklinał tego kto dokonał losowania ... stawiam 2:1 że opuści moją sypialnię i przytuli sie do któregoś z Was ;) PS ... A: I z czego sie durniu cieszysz ? B: Bo to już jutro !!!! :) Edytowane 14 Lutego 2008 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Bo to już jutro !!!! :banghead: To jednak prezes się zlitował? :flesje: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 :wink: Bo to już jutro :icon_biggrin: ;) ;) ;) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 "Jutro" jest dla Was ... Moj Prezes jest nieubłagany ... "wdupiemato" ... do soboty robaczki i ... do piekłaaaaaaaa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 "Jutro" jest dla Was ... Moj Prezes jest nieubłagany ... "wdupiemato" ... do soboty robaczki i ... do piekłaaaaaaaa :D łoj łoj.....aż się boję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi