krasnal Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 A co z Lechem?Wczoraj z nim rozmawiałem i mam nadzieję że tym razem już nic nie wyskoczy, tak więc:- krasnale x2- Leszek x1 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Krasnalus a kości bierzesz, bo jak ta to ja zajmuję z góry upatrzoną pozycję (jak najdalej od twojego stolika)daj żyć! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Krasnalus a kości bierzesz, bo jak ta to ja zajmuję z góry upatrzoną pozycję (jak najdalej od twojego stolika)daj żyć! :) Eeeeee....kości nie były takie groźne.....to te dziwne płyny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Eeeeee....kości nie były takie groźne.....to te dziwne płyny...... Jaki płyn by nie był, zawsze rozejdzie się po kościach. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 1/Pierwoszow x22/Waldek x23Kosin x24/Hamir x25/Królik x26/Prot x17/Krasnale x28/Zosia x29/Marcysiek x210/Cyce x211/Cezesiek x2 +312/Lechx1------------------------------25Skład jest silny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Krasnalus a kości bierzeszNo jak nie jak tak ;) będziemy z Protem cezska uczyć nowej gry :lalag: przeca o chrząszczówkę chodzi :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 przeca o chrząszczówkę chodzi...to ile mam wziąć? :flesje: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 ...to ile mam wziąć? :icon_mrgreen:Wiadro....ale pełne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Przypominam że w knajpie u Włdymira nalewek jest moc.I nie są drogie .Wydaje mi się że nie ma potrzeby gorzały targać. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ale dla zachowania tradycyji cóś innego być musi. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ale dla zachowania tradycyji cóś innego być musi. :buttrock:Bo inaczej laga mogłaby ciec.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 UPIERDLI..C :buttrock: ;) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Władymir zaproponował za 100 koron od głowy (15 zetów) fajną kapelę.Po konsultacji z częścią chętnych przekazałem mu że jesteśmy zainteresowani.Ponoć super grają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Władymir zaproponował za 100 koron od głowy (15 zetów) fajną kapelę.Po konsultacji z częścią chętnych przekazałem mu że jesteśmy zainteresowani.Ponoć super grają. Czyżby Jozin z Bazin ?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Czyżby Jozin z Bazin ?? :smile: Albo Bazin z Jozin.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi