grzesiek3210 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam!Kupiłem około 2miesiące temu na allegro regulator napięcia identyczny jak na tej aukcji http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=289569769 Mam pytanie jak go podłączyć ponieważ wcześniej miałem regulator z którego wychodził tylko jeden kabel który podpinało się pod+ co leci do świateł i było ok.Gość z allegro powiedział że ma regulator do WR i to dokładnie do rocznika 2000 ale nie było go na aukcji więc się umówiliśmy poza allegro(błąd).Regulator przyszedł tylko zamiast jednego kabelka jest takie o to wyjście na kilka wsuwek.Jak to podłączyć,czy coś się mostkuje?Chce puścić nim tylko i wyłącznie światła.Motocykl to Husqvarna WR 250 2000r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam. Ja mam(miałem bo teraz jest mam CR) identyczny jak na tej aukcji i mam do niego taką wtyczkę na wszystkie wszuwki. Jak dokładnie te kable rozchodziły (która wsuwka do świateł) to się to napisze Ci jutro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek3210 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 no to super czekam na wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Tak to u mnie wygląda.http://img169.imageshack.us/img169/9216/re...eciadowrly2.jpg Hmm, dziwne z tym twoim regulatorem co ma jeden kabel do wszystkiego, daje do ustabilizowania i odbiera w jednym... :D U mnie to było tak że instalacja jak w full(CR) tyle że z dodatkiem. W zapłonie o jedną cewkę wiecej niż w cr która produkowała i podawała prąd niezależnie od całej reszty. Jak odłączałem tą co nie potrzebne to zauważyłem że jedna wtyczka ma wszystko co potrzebne do działania elektrycznego a dwa kable od tej dodatkowej cewki dawała oddzielnie faze do ulicznego trybu jazdy. Pozdrawiam Edytowane 29 Grudnia 2007 przez Moto33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek3210 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 No rzeczywiście inaczej.To jak mam wyprowadzić prąd na światła z niego?U mnie jest moduł oddzielnie, także wszystko mam podłączone i wszystko chodzi tylko mam wolny kabel od świateł tz.+ i poprostu nie wiem jak podpiąć ten kabel aby były światła.Reszta instalacji jest fabryczna.Wcześniejszy regulator służył tylko do tego aby ten + ustabilizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Hmm, za bardzo w tych regulatorach to ja nie siedziałem i nie powiem Ci jak i co. Ale możesz podłączyć ten przewód pod pierwszą wsuwkę bo ona u mnie szła właśnie do +. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi