stitch Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Witam, poszukuję osób zainteresowanych motocyklowym wypadem w celu zwiedzania Europy Zachodniej (proponowana wstępnie trasa: Austria, północne Włochy, południowa Francja, objazd wybrzeża Hiszpanii i Portugalii, powrót trasą przyjazdu lub środkową Francją i Niemcami). Nie mam jeszcze ustalonego terminu, wypad miałby trwać ok 2 tygodni (jak na taką trasę to trochę krótko, więc nie będę się upierał przy długości). Proszę zainteresowanych o zgłaszanie się. Zależy mi na poważnych zgłoszeniach, ewentualne wyważone opinie będą mile widziane ("Wujek Dobra Rada" zawsze w cenie). Pozdrawiam serdecznie Ps. Jak przerzucić ten temat gdzie indziej ? Nie planowałem proponować takiego wyjazdu tylko właścicielom Sport/Naked/Turystyk/Turystyczne Enduro ;) Choppery mile widziane :) Edytowane 27 Grudnia 2007 przez stitch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam, ja się wybieram na ten sezon do północnych Włoch przez Austrię w ostatni tydzień czerwca. Dokładny plan wycieczki z opisem kosztów, noclegów, trasy przejazdu i punktów do zwiedzania zamieszczę po nowym roku. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rez Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam też chciał bym wybrać sie w jakąś podróż czekam na przybliżony kosztorys i termin wyprawy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Również będe śledził ten watek bo prawdopodobnie bede zainteresowany :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ech, trasa moich marzen..... ale chyba jeszcze nie w tym sezonie - zbyt wiele innych wydatkow. Bede sledzil! Zycze powodzenia i koniecznie napiszcie swoje wnioski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witam!!! Mnie tez by interesowala ta wyprawa, tylko glowne rozmowy bede prowadzil jeszcze z zona, a jak cos to bede sie odzywal.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Jak pisałem wcześniej tu szczegóły http://forum.motocyklistow.pl/Podroz-do-po...008-t88911.html Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi