homer666 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 No więc sprezentowałem sobie Suzuki Intrudera. Suzi-moto przywiozl mi go w piatek przed swietami, miałem zamiar wstawic go do salonu zamiast choinki ale pogoda jako tako pozwala jeszcze na jazdę więc został poza salonem. Cieszę się nim jak małe dziecko :icon_twisted:) Teraz tylko czekam na sezonSmogu,podaj mi adres tego mikolaja,plissssssssssssss! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin962 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Gratulacje moto :icon_twisted: (dodałem cie do przyjaciół na fotosiku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 No więc sprezentowałem sobie Suzuki Intrudera. Suzi-moto przywiozl mi go w piatek przed swietami, miałem zamiar wstawic go do salonu zamiast choinki ale pogoda jako tako pozwala jeszcze na jazdę więc został poza salonem. Cieszę się nim jak małe dziecko :biggrin:) Teraz tylko czekam na sezon To tak samo jak u mnie :buttrock: Gratuluje sprzętu i spotkania na drodze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Smogu,podaj mi adres tego mikolaja,plissssssssssssss! Dawaj namiary na tego Świętego przyciśniemy go z Homerem dobrze to po wild starku popuści :buttrock:Gratuluję Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha333 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ale Ci fajnie :lalag: Piekny sprzet. Powodzenia na drodze!!Jakby nie patrzec z kazdym dniem jest coraz blizej do wiosny :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 To tak samo jak u mnie :wink: Gratuluje sprzętu i spotkania na drodze :icon_mrgreen: Byles wczoraj na przejezdzie motocykli po mikołowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) No więc sprezentowałem sobie Suzuki Intrudera. Suzi-moto przywiozl mi go w piatek przed swietami, miałem zamiar wstawic go do salonu zamiast choinki ale pogoda jako tako pozwala jeszcze na jazdę więc został poza salonem. Cieszę się nim jak małe dziecko :wink:) Teraz tylko czekam na sezon Chyba sie wczoraj widzieliśmy na WOśP w Mikołowie.Byłem Versysem co sie w pewnej chwili gdzies zapodział :icon_mrgreen: Sprzęt piękny,napewno w tym kierunku będe robił kolejny zakup.Pzdr Edytowane 14 Stycznia 2008 przez duch07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Piękny sprzęt.. gratulacje :biggrin: do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Musiałeś być bardzo grzeczny że mikołaj sie tak "szarpnąl":banghead: Piękny motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Musiałeś być bardzo grzeczny że mikołaj sie tak "szarpnąl":) Piękny motocykl...............dobre :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLAN Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ale z bombką na kierownicy było lepsze heheh :notworthy: Smoq jeszcze tylko rampa do salonu Zal w garażu trzymać serce pęka!!! :icon_question: Ja swojego wyciągłem z pokoju bo rodzice przyjeżdźają i bym dostał po krzyżu hehe :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi