Igor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Motocykiel jest do jazdy a nie do czyszczenia :notworthy: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dzięki za info przynajmniej nie powtórzę "twojego błędu" przykro mi ,że pobrudziłeś chromy żywicą , mam nadzieję że dałeś radę je wyczyścić :)Gineczka a jakie ty masz wydechy, ze tak ci buty przepala? Najprosciej to założyc na rurę wydechu jakieś osłony z siatki lub odpowiednio wyprofilowanej blachy. Bo jesli dotkniesz bezposrednio rury butem to chyba tylko strazackie z azbestu sie nie przypala ;) Swoją drogą wrzuc jakies zdjecie moze latwej bedzie cos wykombinowac i doradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Gineczka a jakie ty masz wydechy, ze tak ci buty przepala? Najprosciej to założyc na rurę wydechu jakieś osłony z siatki lub odpowiednio wyprofilowanej blachy. Bo jesli dotkniesz bezposrednio rury butem to chyba tylko strazackie z azbestu sie nie przypala :bigrazz: Swoją drogą wrzuc jakies zdjecie moze latwej bedzie cos wykombinowac i doradzic. Szczerze?Mam blade pojęcie o 'Komputerowych pierdołach" :cool: Ale dzięki za chęci :bigrazz: pzdr. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Szczerze?Mam blade pojęcie o 'Komputerowych pierdołach" :biggrin: Ale dzięki za chęci :icon_mrgreen: pzdr. ;)W takim razie zapraszam 21 wrzesnia do wro na oldtimer bazar bedzie okazja , zeby sie poznac i pewnie cos wykombinowac ztymi wydechami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 W takim razie zapraszam 21 wrzesnia do wro na oldtimer bazar bedzie okazja , zeby sie poznac i pewnie cos wykombinowac ztymi wydechami :icon_eek: Nie muszę aż do Wrocka jechać ...W stolicy wlkp. moto-bazar jest już dziś! :icon_mrgreen: ale dzięki za chęci... :wink: pzdr. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 może wiecie gdzie moge dostać komplet pierścieni do VNa 800 /oczywiście szybko i tanio :) / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maraas Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam, chce wymienic laćka z tyłu u mnie w VN750. (150/90) narazie obstawiam mezelera ME 880 marathon bo najlepiej wychodzi w testach. Macie moze jakies inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi