Włochaty Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 A mam takie pytanie, jak dostajecie sie np na ukraine skoro niektóre moto są w ogóle bez rejestracji i są to crossy?? Bardzo mnie to ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Widzisz Włochaty mówiłem Cie że KTM:P:P Ja myśle ze jakimiś "busami" tam je zawożą?Tak ja bym zrobił? PS: ten KTM to EXC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Dowożą je na lawetach. Wejdz sobie na strone Sokoła tam jest cala galeria z tej wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Listopada 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Nie mamy w klubie żadnego motocykla bez rejestracji. Wozimy rzecz jasna w busach i na lawetach. W tym roku w Rumunii byliśmy w 13 motocykli, także jest to już spora liczba. Znalazłem filmiki z Rumunii 2008 i będę powoli wrzucał (jak mi neta naprawią...) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 A jakie są wymgi aby muc z wami jechać na taką wycieczke? Czy czeba być członkiem klubu sokoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Listopada 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ano niestety, trzeba być... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi