KubaR Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Mam tego typu kierunki przednieaktualne a chcę zamontowaćw planachTen ma gwint M10. Czy będzie to pasowało? czy są jakieś adaptery na taki gwint itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Chyba niewiele informacji podałeś zeby ocenić czy będa pasować. Jaki gwint maja obecne kierunki? M8? Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Co do mocowania to najwyżej dwa ruchy wiertarką załatwią sprawe tylko po co skoro można kupić zarówno M8 jak i M10. Zmierz średnice tych co masz obecnie i kup z takim samym gwintem. I jak już wspomiał YUBY będziesz mile zaskoczony po podłączeniu, bo te diodowe będą migały jak lampki na choince, bo diodowe dają za słaby opór. Albo kombinacja wstawiając rezystor albo zmiana przerywacza przy wymianie wszystkich czterech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaR Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Nom faktycznie, muszę sprawdzić jaki mam gwint obecnie. Co do samych kierunków led to miałem doświadczenie przy zakładaniu led w skuterze - bez przerywacza nie działały tak jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi