R.Y.B.A Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Sirma Maluje wlasnie bak, bak ma byc na prezent, ma byc na nim napis, moj wlasny wymyslony napis, i teraz jak to wykonac, myslalem nad areografem ale w tym przypadku zbyt kosztowna impreza, chyba jest cos takiego ze mozna wykonac naklejke na taki bak(te sie jakos specjalistycznie nazywa) . I teraz co gdzie i jak ?! Najchetniej oczywiscie w lubelskim ale ni koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Idziesz do agencji reklamy i koles Ci skanuje twoj projekt i wycina na taki ploterze do naklejek - w jakim chcesz kolorze i w jakiej wielkości.cena to zalezy ile mu czasu zejdzie i ile zuzyje materiału ale jak mu pojdzie z połowe kartki A4 z 20-30 zł max pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 To ja się podkleję bo mam pytanie gdzie w Warszawie kupię nalepki na samochód z wizerunkiem/logiem motocykla/motocyklisty? :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomba7 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Widziałem w MCS na Prymasa. To samo znajdziesz na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 To ja się podkleję bo mam pytanie gdzie w Warszawie kupię nalepki na samochód z wizerunkiem/logiem motocykla/motocyklisty? :buttrock: na Allegro do wyboru do koloru i do tego jak pogadasz to ci koles wytnie wiekość jaką chcesz. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) Idziesz do agencji reklamy i koles Ci skanuje twoj projekt i wycina na taki ploterze do naklejek - w jakim chcesz kolorze i w jakiej wielkości.cena to zalezy ile mu czasu zejdzie i ile zuzyje materiału ale jak mu pojdzie z połowe kartki A4 z 20-30 zł max pzdr A jak jeszcze kumasz np. Corela to idziesz z gotowym projektem w Corelu, dajesz gościowi i drukuje na folii jaka wybierzesz. Gorzej jak na jednej naklejce ma być kilka kolorów lub metalik lub kombinacje jednego i drugiego. Wtedy każdy motyw drukuja na oddzielnej folii i naklejaja jeden na drugi lub składają naklejkę z fragmętów na jednym podkladzie foliowym za każdym razem płacisz za cały arkusz folii mimo tego że zuzyjesz np. 1/10 arkusza. Istnieje inny sposób wykonania naklejki o wielu kolorach i przejściach tonalnych - sitodruk, wtedy jest wszystko na jednym kawałku folii nanoszone farbą, ale impreza kosztowna dla jednego elementu, koszt zdjęcia formy do sitodruku ok 90 zł + dotego koszt zrobienia naklejki. Takie mam z tym doświadczenia, innych metod nie znam. Pozdro. Edytowane 14 Grudnia 2007 przez enZo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Dzięki, ale niektórzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem :D Jasno pisałem, że chcę to kupić w WARSZAWIE a nie przez allegro :D Nie mam czasu czekać na wysyłkę...Ale dzięki za pomoc, sprawdzę mcs bo niedaleko pracuję. Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi