Marcin SF Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 hehe, żeby stwierdzić czy było taniej muszę zapytać ile osób było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) z tego co wczoraj liczyłam to w sumie chyba 17 osób przybyło. więc frekwencja była calkiem niezła :icon_twisted: a to daje średnio 52 zł i 12 gr na łebka :wink: Edytowane 20 Grudnia 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 z tego co wczoraj liczyłam to w sumie chyba 17 osób przybyło. więc frekwencja była calkiem niezła :icon_twisted: a to daje średnio 52 zł i 12 gr na łebka :D A napiwek- wliczony w koszty tej WIGILII?Aśka- czy byłaś jedyną przedstawicielką płci pięknej czy inne kobiety były :wink: Panowie tak bardzo chcieli jakieś świeże "ciała" do śledzia :wink: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 z tego co wczoraj liczyłam to w sumie chyba 17 osób przybyło. więc frekwencja była calkiem niezła :icon_twisted: a to daje średnio 52 zł i 12 gr na łebka :D Ups..................no tak ale nic prawie nie piliście :wink: W Lotosie był podobny rachunek ale było nas z 8-em osób :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Widzisz Klaudiusz, nie ma czego żałować , nic nie straciliśmy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Ups..................no tak ale nic prawie nie piliście :biggrin: W Lotosie był podobny rachunek ale było nas z 8-em osób :bigrazz:piliśmy. piwo. a niektórzy herbatkę ;) ale wiesz... tam całkiem dobre papu mają :icon_mrgreen: i nawet nie byłam jedyną przedstawicielka "pci"pięknej ;) było nas... 5? chyba? :icon_rolleyes: :bigrazz: Edytowane 20 Grudnia 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 piliśmy. piwo. a niektórzy herbatkę :bigrazz: ale wiesz... tam całkiem dobre papu mają :biggrin: i nawet nie byłam jedyną przedstawicielka "pci"pięknej ;) było nas... 5? chyba? :icon_rolleyes: :bigrazz: ojej już żałuję, że mnie nie było :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ojej już żałuję, że mnie nie było ;)Pewnie tej herbatki żałujesz :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) piliśmy. piwo. a niektórzy herbatkę ;) ale wiesz... tam całkiem dobre papu mają ;)A te grzybki co tak szybko zeżarłaś na moich oczach jeszcze za mną chodzą... :wink: Ups..................no tak ale nic prawie nie piliście ;) W Lotosie był podobny rachunek ale było nas z 8-em osób :bigrazz: Chyba wszystkim udzielił się bon-ton knajpy bo nawet na dwie moje flaszki podstoliczne w formie utrwalacza do piwa nikogo nie skusiły :bigrazz: Edytowane 20 Grudnia 2007 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 A ja w trakcie szykowania sie do wypadu tzn. do Was otrzymalem telefon z propozycja pracy, a to, ze Carlsberg i Euro 2008 to nie odmowilem... i pracowalem do dziesiejszego dnia do 10:00 a o 11 wyszedlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 A te grzybki co tak szybko zeżarłaś na moich oczach jeszcze za mną chodzą... ;)przez Twoje głodne spojrzenie wlepione w te grzybki, to pewnie mi zaszkodzą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 przez Twoje głodne spojrzenie wlepione w te grzybki, to pewnie mi zaszkodzą :wink:Eeee tam co Cię nie zabije to wzmocni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) ... Carlsberg i Euro 2008 ...Dziwny tytuł jak na film dla dorosłych :lapad: . ... dwie moje flaszki podstoliczne w formie utrwalacza do piwa nikogo nie skusiły ;)Dobrze je schowaj, jeszcze się przydadzą :buttrock: .pzdr Edytowane 20 Grudnia 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dobrze je schowaj, jeszcze się przydadzą :lalag: .pzdrtaaaa... przecież nikt nie zabrania robić wigilii po świętach :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Tiaaa... :lalag: poprawiny muszą być! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi